Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Πρόστιμο 200 ευρώ για τους παραβάτες του δακτυλίου ,στο ιστορικό κέντρο του Ρεθύμνου.

Πρόστιμο ύψους 200 ευρώ, θα επιβάλλεται στους παραβάτες του δακτυλίου στο ιστορικό κέντρο του Ρεθύμνου, καθώς η απαγόρευση εισόδου στο κέντρο της παλιάς πόλης, ισχύει από τις 13 Απριλίου ως τις 30 Νοεμβρίου.

Οι δικαιούχοι καρτών, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, θα πρέπει να φροντίσουν να ανανεώσουν τις κάρτες τους εγκαίρως, στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται πως οι έλεγχοι θα είναι έντονοι και διαρκείς, τόσο από την Τροχαία όσο και από τη Δημοτική Αστυνομία, ωστόσο μέχρι τις 13 του μήνα που τίθεται σε ισχύ η κανονιστική απόφαση για την εφαρμογή του δακτυλίου, η επίβλεψη θα είναι και συμβουλευτική, εκτός, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, από τις ακραία επαναλαμβανόμενες παραβατικές περιπτώσεις, που η τιμωρία τους θα είναι άμεση.

Φέτος για πρώτη φορά θα λειτουργήσει μία ηλεκτρονική μπάρα στην είσοδο της οδού Αρκαδίου, την οποία οι δικαιούχοι θα χειρίζονται με κάρτα, που θα τοποθετούν σε ειδική υποδοχή. Η εφαρμογή αυτή είναι πιλοτική και αν λειτουργήσει με καλά αποτελέσματα, στόχος είναι να επεκταθεί και στις υπόλοιπες κύριες εισόδους του ιστορικού κέντρου.

Στις υπόλοιπες εισόδους, ο δήμος θα τοποθετήσει τις γνωστές μπάρες, οι οποίες όμως θα κλειδώνουν και οι δικαιούχοι θα προμηθευτούν ένα κλειδί – πασπαρτού για να μπορούν να ανοίγουν και να μπαίνουν στην Παλιά Πόλη. ''Goodnet.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου