Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Άγριο έγκλημα σήμερα στο Ηράκλειο.

Πυκνό μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία ενός 47χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, που αποκαλύφθηκε το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης. Το θύμα βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του, στην περιοχή Μασταμπά, με τουλάχιστον 20 τραύματα από μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό όργανο σε όλο του το σώμα!

Η μητέρα του 47χρονου ήταν αυτή που ανακάλυψε το πτώμα, λίγο πριν από τις 7 το πρωί, όταν πήγε στο σπίτι του γιου της που κατοικούσε μόνος από τότε που χώρισε με τη σύζυγό του. Ο 47χρονος ήταν πεσμένος στο διάδρομο του διαμερίσματος και όλα δείχνουν ότι ο δολοφόνος τον αιφνιδίασε τη στιγμή που κατευθυνόταν προς την κουζίνα του σπιτιού.

Τα περισσότερα τραύματα επικεντρώνονταν στο κεφάλι και το λαιμό του θύματος, γεγονός που κατά τον ιατροδικαστή Μανώλη Μιχαλοδημητράκη δείχνει πάθος και ιδιαίτερο μίσος, από άνθρωπο που ήθελε να σκοτώσει. Το ενδεχόμενο της ληστείας φαίνεται να αποκλείεται, καθώς ο 47χρονος όχι μόνο δεν ήταν εύπορος, αλλά δεν είχε και μόνιμη εργασία. Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη διενεργεί η Ασφάλεια Ηρακλείου. Tου Μανώλη Βάϊα''protothema.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου