Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Επιστρέφουν οι… εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στην Κίσαμο

Tην αναστολή της εκτέλεσης των ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος των 3 εταιρειών κινητής τηλεφωνίας για τη λειτουργία ισάριθμων κεραιών στο κέντρο της Κισάμου αποφάσισε η "Οικολογική Πρωτοβουλία Κισάμου" και οι υπόλοιποι φορείς που είχαν προσφύγει στα δικαστήρια.

Η αναστολή αποφασίσθηκε μετά από σοβαρά προβλήματα που προκλήθηκαν στους επαγγελματίες της περιοχής λόγω της μη λειτουργίας των κινητών τηλεφώνων εδώ και μια εβδομάδα μέσα στην πόλη του Καστελιού.
Πάντως μέχρι χθες το απόγευμα οι κεραίες δεν είχαν επανεργοποιηθεί και σύμφωνα με πληροφορίες οι εταιρείες ζητούν να υπάρξει εισαγγελική απόφαση άρσης των ασφαλιστικών μέτρων προκειμένου να μην υπάρχει δεδικασμένο. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες από μεριά της Cosmote έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για εύρεση άλλου σημείου για την εγκατάσταση της κεραίας της.

Σε ανακοίνωσή της η "Οικολογική Πρωτοβουλία Κισάμου" επισημαίνει πως " αποφάσισε να μην εκτελεστούν τα ασφαλιστικά μέτρα και εξουσιοδότησε τους δικηγόρους της να προχωρήσουν στην απεμπλοκή της υπόθεσης των κεραιών και να λειτουργήσουν από σήμερα (σ.σ. 9/4/2009) δίνοντας σήμα στους πολίτες της Κισάμου. Η ευθύνη πλέον ανήκει αποκλειστικά στις εταιρείες". ''........'' ''goodnet.gr''

1 σχόλιο: