Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Ο 37χρονος Ηρακλειώτης μεγαλέμπορος ηρωίνης στη "φάκα"


Έναν από τους μεγαλέμπορους ηρωίνης και διακινητή μεγάλων ποσοτήτων του «λευκού θανάτου», κατάφεραν να συλλάβουν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών.
Ο 37χρονος Ηρακλειώτης συνελήφθη στην περιοχή του Αϊ-Γιάννη του Χωστού, μετά από αστραπιαία επιχείρηση των αστυνομικών, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον επικίνδυνο έμπορο, πριν αυτός προλάβει να αντιδράσει.
Όπως φάνηκε από το αποτέλεσμα της επιχείρησης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να πετύχουν ένα ακόμη καίριο «χτύπημα» στο εμπόριο του θανάτου, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε περίπου μισό κιλό ηρωίνη, ποσότητα την οποία προόριζε να διαθέσει στα στέκια ναρκομανών της πόλης.
Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης μια ζυγαριά ακριβείας, τρία δενδρύλλια κάνναβης, 1.100 ευρώ, καθώς και ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσε για το εμπόριο ναρκωτικών.
Λίγη ώρα νωρίτερα οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει σε τρεις ακόμη συλλήψεις ναρκομανών, οι οποία είχαν πάει στο σπίτι του 37χρονου και είχαν προμηθευτεί λίγο πριν ηρωίνη για τη δόση τους. ''........'' Εφημερίδα ''Τόλμη''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου