Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Οι προταιρεότητες του νέου διοικητή Νοσοκομείου Χανίων.


''Παρουσιάστηκε''σήμερα και επίσημα στούς δημοσιογράφους ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Κώστας Δανδουλάκης ,θέτοντας τις προταιρεότητες επίλησης των προβλημάτων του ιδρύματος, με την ευκαιρία ανάληψης των καθηκόντων του.
Ο κ.Δανδουλάκης ανακοίνωσε πώς θα προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες για την κάλυψη 30 θέσεων ιατρών στο ίδρυμα που ήδη έχουν εγκριθεί από το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
"Σημείο αναφοράς μου θα είναι ο άνθρωπος, ο ασθενής, το ιατρικό, το νοσηλευτικό και υπαλληλικό προσωπικό του νοσοκομείου, ο συνοδός και ο επισκέπτης.Σταθερή επιδίωξή μου θα είναι η καλή, χρήσιμη και παραγωγική συνεργασία με όλο το προσωπικό του νοσοκομείου και τους εκπροσώπους του, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας σε όλα τα επίπεδα", τόνισε ο νέος διοικητής του νοσοκομείου Χανίων.
Στις άμεσες προτεραιότητες του κ. Δανδουλάκη είναι και η προώθηση της διαδικασίας ρύθμισης των οφειλών του ιδρύματος προς τους προμηθευτές του, ενώ το επόμενο διάστημα ο νέος διοικητής θα προχωρήσει στη συγκρότηση ειδικής επιτροπής για τη διαχείριση μεγάλου χρηματικού ποσού που περιήλθε στο νοσοκομείο μετά από δωρεά Χανιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου