Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Αρουραίος δάγκωσε χειρουργημένο ασθενή στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου !

Ενα απίστευτο περιστατικό φαίνεται να συνέβει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.Σύμφωνα με επερωτηση - καταγγελία που κατέθεσε στη Βουλή ,ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, προς τον υπουργό Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλο,, χειρουργημένος ασθενής,δέχτηκε επανειλημμένα δαγκώματα απο αρουραίο ,μέσα στο δωμάτιο του.
Το θέμα αυτο ερχεται να προστεθεί στις γνωστές καταγγελίες με κατσαρίδες στο ίδιο Νοσοκομείο.
Όπως καταγγέλλει ο κ. Καρχιμάκης, το τρωκτικό δάγκωσε τον ασθενή, πριν καταφέρουν οι συγγενείς του, που ήταν παρόντες στο περιστατικό, να το απομακρύνουν και να το εξοντώσουν στις τουαλέτες του νοσοκομείου.Σημειώνεται, ότι το θέμα το είχε αποκαλύψει η Κρητική Επιθεώρηση.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως «αυτά τα φαινόμενα δημιουργούν αλγεινή εικόνα για τη λειτουργία των νοσοκομείων και της παρεχόμενης περίθαλψης» και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με την υποχρηματοδότηση της υγείας και την καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της επέκτασης του νοσοκομείου, οδήγησε τα πράγματα «σε τραγελαφικές καταστάσεις θέτοντας σε κίνδυνο και απειλή από την έλλειψη στοιχειωδών κανόνων καθαριότητας, την υγεία των ασθενών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου