Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

''Χ'' στο Παγκρήτιο 1-1 Εργοτέλης-Ολυμπιακός. Καραγεωργίου΄΄Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία''

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε στο «Παγκρήτιο» ο Ολυμπιακός, υποχρεωθείς σε ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στον Εργοτέλη. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν στο 29΄ με κεφαλιά του Τοροσίδη, ύστερα από πέναλτι του Λούα Λούα που απέκρουσε ο Δασκαλάκης.

Οι
Κρητικοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα, υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ μπήκε στην περιοχή πριν από την εκτέλεση του πέναλτι, όπως επίσης διαμαρτυρήθηκαν δύο λεπτά αργότερα, ζητώντας πέναλτι σε εντός της περιοχής ανατροπή του Λεάλ που αγνόησε ο Σπάθας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία, είχαν ευκαιρίες για την ισοφάριση, την οποία τελικά πέτυχαν στο 85΄ με τον Μπούντιμιρ.
Οι Κρητικοί έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Σπάθα, όπως επίσης και ο Ολυμπιακός, ο οποίος ζήτησε πέναλτι στην ανατροπή του Τοροσίδη στο 79΄, η οποία, όπως φάνηκε στην τηλεόραση, έγινε εκτός περιοχής.

Μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου μιλώντας στον τηλεοπτικό φακό ,εξέφρασε την δυσφορία του για την διαιτησία ,λέγοντας ότι ο σκόρερ του τέρματος του Ολυμπιακού βρισκόταν σε θέση οφσάιντ και ότι το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα του.

Superleague, 23η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1-1

ΚΑΒΑΛΑ - ΞΑΝΘΗ 2-1

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. 14:30

ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 14:30 ΝOVA

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 14:30 ΝOVA

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 16:45 ΝOVA

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:00 ΝOVA


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου