Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Το συμφωνητικό της αίτησης διαζυγίου από Μενεγάκη - Λάτσιο.

Κοινή αίτηση διαζυγίου κατέθεσαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος τρεις εβδομάδες μετά την περιβόητη ανακοίνωση του χωρισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν οι δύο πλευρές, ξεκαθαρίζεται ότι την επιμέλεια των παιδιών θα έχει η Ελένη Μενεγάκη και θα μένουν μαζί της στο σπίτι στα Μελίσσια, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος θα περνάει μαζί τους θα Σαββατοκύριακα και κάποιο μέρος των εορτών.

Στο συμφωνητικό τονίζεται ακόμα πως τα παιδιά δεν θα αλλάξουν σχολείο, ενώ εκκρεμεί το θέμα της διατροφής. Όπως είναι γνωστό, αν η μητέρα έχει οικονομική ευχέρεια μπορεί να μην ζητήσει διατροφή, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό που έχει καταλήξει το πρώην ζευγάρι.

Πάντως η Ελένη παρά τα τρεξίματα σε δικηγόρους και τις ανειλημμένες υποχρεώσεις της βρίσκει χρόνο να διαβάζει τα δημοσιεύματα που την αφορούν και να απαντά μέσω της εκπομπή της ο πρώτο αίτημα λύσης ενός «λαμπερού» γάμου βρίσκεται πια στο Πρωτοδικείο Αθηνών, όπου Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη θα επιβεβαιώσουν σε 6 μήνες ότι θέλουν να χωρίσουν.
Ένα κείμενο μίας σελίδας είναι ο επίλογος ενός 9χρονου γάμου με 3 παιδιά και το star.gr σας αποκαλύπτει τι περιλαμβάνει το συμφωνητικό.
Την επιμέλεια των παιδιών αναλαμβάνει η Ελένη Μενεγάκη, θα διαμένουν στην βίλα των Μελισσίων και δεν θα αλλάξουν σχολείο.
Ο Γιάννης Λάτσιος θα βλέπει τα παιδιά κάθε Σαββατοκύριακο και τις γιορτές, ενώ καθορίζεται επακριβώς το χρονικό διάστημα που θα μένουν μαζί του. Αναφορά σε διατροφή δεν γίνεται.

Ο νόμος επιτρέπει στη σύζυγο να μην ζητήσει διατροφή αν έχει οικονομική αυτάρκεια. Έτσι, είτε η παρουσιάστρια δεν ζήτησε διατροφή, είτε θα καθοριστεί αργότερα μέσω συμβολαιογράφου.


Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιωτική συμφωνία χωρισμού έγινε ενώπιον συμβολαιογράφου και δεν περιλαμβάνεται στο αίτημα για λύση του γάμου τους που πλέον βρίσκεται στα δικαστήρια.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αν δεν τα βρουν στην πορεία και διαφωνήσουν σε κάτι, τότε θα αρχίσει δικαστική αντιδικία...


Το πάλαι ποτέ «λαμπερό» ζευγάρι θα βρεθεί στα δικαστήρια τον Οκτώβρη, όπως ορίζει ο νόμος, ώστε να επιβεβαιώσει το αίτημα χωρισμού και να γράψει έτσι την τελευταία πράξη του γάμου του...


Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου