Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Κανένα ίχνος ζωής της 20χρονης φοιτήτριας από την Ασή Γωνιά

Παρά τις έρευνες που συνεχίστηκαν χθες σε όλη τη διάρκεια της ημέρας από Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική και εθελοντές Σαμαρείτες, για τον εντοπισμό της 20χρονης φοιτήτριας Αγγελικής Σταυρουλάκη, από την Ασή Γωνιά, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος ζωής της.

Ούτε και οι δύτες που «βούτηξαν» στη θαλάσσια περιοχή του Πετρέ, κοντά εκεί όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο της 20χρονης,δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν το παραμικρό σημάδι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιο συμπέρασμα για την τύχη της.
Αν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, η οικογένεια της Αγγελικής όσο περνούν οι ώρες χωρίς να έχει κάποιο νέο για το παιδί της, εκφράζουν έντονους φόβους ότι μπορεί κάτι αρνητικό να έχει συμβεί.

Μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης, μέχρι και αργά το βράδυ χθες, δεν βρέθηκε κανένα άτομο να πει μετά βεβαιότητας ότι είδε το 20χρο
νο κορίτσι.

Επιπλέον, η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που διαρκώς, από την ώρα που δόθηκε εισαγγελική εντολή για συνδρομή στον εντοπισμό της φοιτήτριας, παρακολουθεί το τηλέφωνο της και ανά ώρα ενημέρωνε τις αρχές, δεν βρήκε κανένα στίγμα του κινητού τηλεφώνου.

Από τις 11.15 της Πέμπτης, το τηλέφωνο έκλεισε και από τότε παραμένει απενεργοποιημένο.
Αργά το βράδυ οι έρευνες μετατοπίστηκαν στο Κολυμπάρι Χανίων,καθώς δυο μαρτυρίες ανέφεραν ότι είδαν την κοπέλα στην περιοχή.

Η οικογένεια της Αγγελικής απευθύνει συνεχώς έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι ή εντοπίσει κάποιο ίχνος της, να ενημερώσει τις αρχές.

ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου