Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΧΑΝΙΑ:Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της φοιτήτριας

Άκαρπες παρέμεναν μέχρι αργά το απόγευμα οι έρευνες για τον εντοπισμό 20χρονης φοιτήτριας στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής Ηρακλείου, από το χωριό Ασή Γωνιά Χανίων, η τύχη της οποίας αγνοείται από την Πέμπτη.
Κλιμάκιο του ΠΣΕΑ Ρεθύμνου μαζί με άνδρες της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής (κλιμάκιο της ΕΜΑΚ), ερευνούν στην ευρύτερη περιοχή από Πετρέ - Βρύσες - Γεωργιούπολη, καθώς επίσης στη γύρω θαλάσσια περιοχή.


Η 20χρονη
αγνοείται από το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης, όταν έφυγε από το σπίτι της για να μεταβεί σε φαρμακείο γειτονικού χωριού προκειμένου να προμηθευτεί φάρμακα.
Το αυτοκίνητο της κοπέλας, η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, ποτέ δεν έφτασε στο φαρμακείο, εντοπίστηκε κοντά στη Γέφυρα Πετρέ με όλα τα προσωπικά αντικείμενά της και τα κλειδιά στο διακόπτη.

Τις έρευνες συντονίζουν ο υποδιοικητής της ΠΟΥ Ρεθύμνου Γιώργος Μαρκουλάκης και ο προϊστάμενος ΠΣΕΑ Αντώνης Μπαγιαρτάκης. Η κοπέλα έχει ύψος περίπου 1,80 μ., είναι αδύνατη με μαύρα μακριά μαλλιά και όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, τζιν παντελόνι και μπότες.
Σύμφωνα με τους γονείς της και τα πέντε αδέλφια της, η 20χρονη το τελευταίο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε κάποια προσωπικά προβλήματα.


Οι γονείς της απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την τύχη της κοπέλας, να ενημερώσει την Αστυνομία στους κατά τόπους νομούς της Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου