Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Μετά τα Χανιά και στη Χίο ''τιμωρήθηκε''ολόκληρη τάξη λόγω Facebook

Μετά τα Χανιά, όπου μαθήτρια καλούσε σε γκρουπ που είχε φτιάξει στο Facebook κατά της διευθύντριας του γυμνασίου της, ο «ιός» χτύπησε και τη Χίο!

«Αντε να μαζευτούμε 1.000, να διώξουμε τη διευθύντρια από το σχολείο», ήταν η ονομασία που έδωσαν στο γκρουπ που δημιούργησαν, προφανώς για πλάκα, οι μαθητές του Γυμνασίου Κάμπου.

Ωστόσο, προκλήθηκε αναστάτωση στη σχολική κοινότητα του εν λόγω γυμνασίου εξαιτίας του γεγονότος ότι τα αρχικά σχόλια και οι «εγγραφές» στη συγκεκριμένη ομάδα (που έφτασαν περίπου τις 200), άρχισαν σιγά σιγά να ξεφεύγουν από τα στενά όρια του σχολείου, περνώντας σε λιβελογραφήματα ακόμα και από εξωσχολικούς.

Ιδιαίτερα προβληματισμένη είναι η διευθύντρια του σχολείου, που αρνήθηκε όμως να κάνει δηλώσεις μέχρι να ενημερωθεί, επίσημα τουλάχιστον, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι ύστερα από αυτό δεν νιώθει καλά ώστε να συνοδεύσει τους μαθητές της Γ' Γυμνασίου στην τριήμερη εκδρομή τους. Στη θέση αυτή συμφώνησαν μαζί της και οι άλλοι συνάδελφοί της καθηγητές, πράγμα που σημαίνει ότι τα παιδιά πιθανόν να μην πάνε καθόλου εκδρομή, λόγω μη διαθέσιμων συνοδών!

Οπότε ναι μεν δεν τιμωρείται κάποιος συγκεκριμένος, αλλά η τιμωρία στρέφεται κατά όλης της Γ' τάξης.
Σήμερα αναμένεται να κοινοποιηθεί και επίσημα η απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.



''enet.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου