Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Προσωρινή Διακοπή της Κυκλοφορίας στην Παραλιακή Λεωφόρο Ηρακλείου.

Από το τμήμα κυκλοφορίας του Δήμου Ηρακλείου γνωστοποιείται στους Δημότες της πόλης ότι από σήμερα Τετάρτη διακόπτεται η κυκλοφορία για χρονικό διάστημα ενός (1) μηνός, στο νότιο κλάδο της παραλιακής λεωφόρου του τμήματος από τον κόμβο Ο.Λ.Η. έως τον κόμβο Εθνικής Αντιστάσεως.
Για την καλύτερη εξυπ
ηρέτηση των Δημοτών η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση από κόμβο Ο.Λ.Η έως κόμβο Εθνικής Αντιστάσεως θα μπορεί να διεξάγεται με προσοχή και καθ' υπόδειξη της εργοταξιακής σήμανσης από το εναπομένον ελεύθερο τμήμα του βορείου κλάδου της παραλιακής Λεωφόρου, το οποίο θα παραμένει πάντα ανοιχτό, η δε κυκλοφορία από ανατολάς προς δυσμάς δηλαδή από κόμβο Εθνικής Αντιστάσεως έως κόμβο Ο.Λ.Η. θα διοχετεύεται μέσω Εθνικής Αντιστάσεως - Λεωφόρο Ικάρου - Δουκός Μποφώρ.
Συγχρόνως με την παραπάνω ρύθμιση θα δοθούν στην κυκλοφορία οι δυο λωρίδες του νοτίου κλάδου της παραλιακής λεωφόρου από κόμβο Καζαντζίδη έως κόμβο Εθνικής Αντιστάσεως με στόχο μέχρι την Τρίτη 05/05/2009 να δοθούν σε κυκλοφορία και οι δυο λωρίδες του βορείου κλάδου για την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο τμήμα αυτό της παραλιακής λεωφόρου.
''www.2810.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου