Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

"Πανόραμα Κρητικών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού ,από 14-17 Μαΐου


Mέχρι την Παρασκευή 8 Μαΐου, μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες να συμμετάσχουν στο "Πανόραμα Κρητικών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού", προκειμένου να τύχουν των ευνοϊκών όρων οι οποίοι προβλέπουν επιχορήγηση από τα Επιμελητήρια για κάθε επιχείρηση που θα κλείσει πάνω από 12 τετραγωνικά μέτρα.
Το "Πανόραμα Κρητικών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού" θα διεξαχθεί 14-17 Μαΐου 2009 στο Στάδιο TAE KWON DO του Φαλήρου Αττικής και περισσότερες από 100 μεγάλες Κρητικές επιχειρήσεις, με δίκτυο διανομής προϊόντων σε όλη την Ελλάδα, έχουν δηλώσει συμμετοχή σε αυτό το εκθεσιακό γεγονός.
Πρόκειται για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους κλάδους: τροφίμων - ποτών, ξενοδοχειακών μονάδων, τουριστικών καταλυμάτων και γραφείων, ενώ έντονο ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει εκπρόσωποι μεγάλων εμπορικών αλυσίδων της Αθήνας, καταστημάτων με βιολογικά προϊόντα καθώς και χώρων εστίασης.
Η πρωτοβουλία ανήκει στα Επιμελητήρια των τεσσάρων Νομών της Κρήτης υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης σε μια προσπάθεια να ενημερωθούν οι καταναλωτές της Πρωτεύουσας για τα Κρητικά προϊόντα, να προβληθούν οι πολιτιστικές αξίες της Κρήτης και να προσελκυσθεί το ενδιαφέρον επισκεπτών από όλη την Ελλάδα στο νησί, ώστε να τονωθεί η τοπική αγορά.
Το «Πανόραμα Κρητικών Προϊόντων, Τουρισμού και πολιτισμού» περιλαμβάνει την ταυτόχρονη διοργάνωση τριών ειδικών εκθέσεων καθώς και μια πλειάδα παράλληλων εκδηλώσεων και δράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου