Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

«Πανόραμα Κρητικών Προϊόντων, Τουρισμού, και Πολιτισμού» το Μάιο στον Πειραιά .

Πρωτοβουλία για την προβολή των Κρητικών προϊόντων, των πολιτιστικών της μνημείων και αξιών καθώς και των υψηλών υπηρεσιών στον τομέα του Τουρισμού, αναλαμβάνουν τα Επιμελητήρια των τεσσάρων Νομών της Κρήτης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης. Πρόκειται για το «Πανόραμα Κρητικών Προϊόντων, Τουρισμού, και Πολιτισμού», που θα πραγματοποιηθεί 15 – 18 Μαΐου 2009, στο στάδιο TAE KWONDO του Πειραιά
Η πρωτοβουλία εντάσσεται σε μια προσπάθεια να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον των καταναλωτών για τα κρητικά προϊόντα, να προβληθούν οι πολιτιστικές αξίες της Κρήτης, να αυξηθεί η επισκεψιμότητα τουριστών από όλη την Ελλάδα ώστε να τονωθεί η τοπική αγορά.
Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις μέχρι την Παρασκευή 8 Μαΐου.
Σε συνάντησή τους οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Ηρακλείου κ. Νικήτας Δολαψάκης, Χανίων κ. Βαγγέλης Σπανουδάκης, Ρεθύμνου κ. Γιώργος Γιακουμάκης και Λασιθίου κ. Νίκος Τζανόπουλος, αποφάσισαν ν' αναλάβουν άμεσα δράσεις υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης για την προώθηση και την επιτυχημένη έκβαση της εκδήλωσης που μπορεί να δώσει διέξοδο σε χιλιάδες επιχειρήσεις εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου