Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Συνελλήφθη για απόπειρα δηλητηρίασης σκύλων στα Χανιά. Εχει παραγίνει το κακό .

Το φαινόμενο των δηλητηριάσεων ζώων στα Χανιά δυστυχώς είναι ενα συχνό φαινόμενο για την πόλη.
Χθές σύμφωνα με ανακοίνωση του δραστήριου φιλοζωικού συλλόγου Χανίων''Η προστασία των ζώων'', έγινε γνωστό οτι συνελήφθη ενα άτομο για απόπειρα δηλητηρίασης δυο σκύλων.
Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρεται: ''Ο σύλλογος μας ειδοποιήθηκε για δυο δηλητηριάσεις ιδιόκτητων σκύλων . Αμέσως μαζί με τον ιδιοκτήτη του ενος σκύλου καταθέσαμε μήνυση κατά συγκεκριμένου προσώπου στο Α.Τ.και επειδή υπήρχαν σοβαρές αποδείξεις για τον δράστη ,ζητήθηκε η σύλληψη του με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Αργά το βράδυ ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα. Το δηλητήριο είχε τοποθετηθεί μέσα σε ενα πιάτο ,εξω απο το σπίτι του δράστη και ήταν προσβάσιμο οχι μόνο σε ζώα αλλα και σε ένα μικρό παιδί ,το οποίο ανήξερο θα μπορούσε να πιάσει και -γιατί όχι-να καταπιεί το δηλητήριο.''....''Τα δυο δηλητηριασθέντα σκυλάκια ευτυχώς σώθηκαν διότι έγκαιρα τους έγιναν οι απαραίτητες κτηνιατρικές πράξεις ''.
Να σημειώσω οτι πρόσφατα τρεις σκύλοι και τέσσερις γάτες είχαν πέσει θύματα δηλητηρίασης από άγνωστα άτομα στην Παλιά Πόλη των Χανίων,καθώς και σε άλλες περιοχές του Νομού Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου