Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Αυστηροί έλεγχοι για παράνομη στάθμευση στο παραλιακό μέτωπο του Ρεθύμνου

Ρέθυμνο
Σε στενή συνεργασία με το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου θα είναι το Λιμενικό Ταμείο, προκειμένου να επιβληθεί η τάξη στο παραλιακό μέτωπο, τόσο όσον αφορά στην παράνομη στάθμευση, όσο και τις καταλήψεις κοινόχρηστων χώρων από καταστηματάρχες.
Αυτό υποστηρίζει ο πρόεδρος του Λ. Τ., Μίνως Αλεφαντινός, ο οποίος σημειώνει πως από αύριο Δευτέρα ξεκινάνε αυστηροί έλεγχοι στην περιοχή ευθύνης του Λιμενικού Ταμείου.
Πάντως μέχρι και σήμερα εξακολουθούν οι οδηγοί να σταθμεύουν αυτοκίνητα στην παραλιακή παρά το γεγονός της απαγόρευσης που δημοσιεύτηκε και στον τύπο, ενώ το «πάρκινγκ» απέναντι από το Λύκειο Ελληνίδων, φιλοξενεί οχήματα. Ωστόσο ο κ. Αλεφαντινός υποστηρίζει πως τις αμέσως επόμενες ημέρες, μόλις τελειώσουν τα έργα φύτευσης, θα σταματήσει να υφίσταται ως χώρος στάθμευσης, με την τοποθέτηση τεσσάρων μπαρών.
Ο ίδιος υπογραμμίζει πως όποιος καταστηματάρχης δεν προσκομίσει βεβαίωση από την αρχαιολογία για τη νομιμότητα της κατασκευή του μαγαζιού του, δεν θα παίρνει άδεια από το Λιμενικό Ταμείο.
Αν ωστόσο συνεχίζουν κάποιοι να λειτουργούν παράνομα, τότε θα επιβάλλονται πρόστιμα από το Λιμεναρχείο.
Σημείωσε, δε, πως στο τέλος του Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο των προτάσεων για τη λειτουργία των καταστημάτων και από τις 30 Οκτωβρίου, οι προτάσεις, όπως είπε, θα γίνουν πράξεις. ''.......'' Χ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου