Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Εργοτέλης-Λεβαδειακός 1-0 . Το γκολ η "χρυσή" αλλαγή

Με "χρυσή" αλλαγή τον Δημήτρη Ορφανό, ο οποίος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ο Εργοτέλης επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού στο Παγκρήτιο για τη 19η αγωνιστική της Super League. Οι φιλοξενούμενοι, που παρέμειναν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ την υπεροχή τους.
Από την άλλη, η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου, ση
μείωσε την πρώτη της νίκη μέσα στο 2010 και μετά από πέντε αγώνες χωρίς "τρίποντο" και πήρε βαθμολογική... ανάσα, ανεβαίνοντας στην 7η θέση.
Το γκολ

Σέντρα του Τσεσνάουσκις από τα δεξιά, ο Ορφανός απέναντι από τον Καρακώστα δε δυσκολεύεται με σουτ στην κίνηση να κάνει το 1-0

Οι συνθέσεις των ομάδων

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πόσα, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Ζούνιορ, Μπαλάφας, Φραγκουλάκης (51' Μπέτο), Τσεσνάουσκις (90' Κορδονούρης), Λεάλ, Βερπακόφσκις (61' Ορφανός)

Λεβαδειακός (Ερνάντεθ): Καρακώστας, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Κόλτζος, Μασάδο (67' Σιστόν), Ταραλίδης (80' Μπαλβορίν), Μπεγκόνια, Σόλα, Μπάρκογλου (80' Αμπουμπακάρι), Ναπολεόνι, Γκονσάλες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου