Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΡΕΘΥΜΝΟ:Εκλάπη πίνακας μεγάλης αξίας απο μουσείο.

Πίνακας μεγάλης αξίας γνωστού Έλληνα ζωγράφου ,έκανε ΄΄φτερά΄΄,μέσα απο την αποθήκη του κέντρου σύγχρονης εικαστικής δημιουργίας στην ''καρδιά'' της πόλης του Ρεθύμνου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο πίνακας είχε πακεταριστεί ,με σκοπό την μεταφορά του σε μουσείο της Αθήνας και η απουσία του έγινε αντιληπτή το τελευταίο διάστημα .


Ένα σημαντικό θέμα για το οποίο σίγουρα τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις, για το τι ακριβώς συνέβη.

Το Κέντρο Σύγχρονης Εικαστικής Δημιουργίας Ρεθύμνης έχει αναπτύξει έντονη δράση στον τομέα των περιοδικών εκθέσεων τοπικού, εθνικού αλλά και διεθνούς ενδιαφέροντος σε συνεργασία με πολλούς φορείς στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


1 σχόλιο:

  1. Δεν εχεται σωστη πληροφορηση ο πινακας το 2004 ειχε παει σε Ιδιωτικη γκαλερι της Αθηνας μαζι με αλλα 2 εργα .Τα 2 εργα γυρισαν το αλλο αγνοειται .Επισης τα εργα εφυγαν χωρις αποφαση του τοτε Δ.Σ.Ακομα ηθελα να αναφερω οτι ανακαλυψαν οτι λειπη το εργο προσφατα δηλαδη περιπου 2 μηνες οταν ηθελαν να το στειλουν σε αναδρομικη εκθεση .Απο οτι γνωριζω το ΚΣΕΔ υπολειτουργουσε απο το 2005 εως το καλοκαιρι του 2009 λογω εληψει χρηματων και ισως σε αυτο να οφειλεται και η τυχων απωλεια του πινακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή