Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Το Facebook την έστειλε φυλακή !

Η 17χρονη Ashley Sullivan καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση και πέντε χρόνια επιτήρησης και απαγόρευσης κατανάλωσης αλκοόλ, καθώς υπήρξε ιδιαίτερα απρόσεκτη τόσο στο δρόμο όσο και στο Facebook.
Η
νεαρή ήταν υπόδικος για εμπλοκή σε δυστύχημα τον περασμένο Μάιο στο Buffalo. Η ίδια οδηγούσε μεθυσμένη και στο τροχαίο έχασε τη ζωή του το αγόρι της.
Τον περασμένο Νοέμβριο η Sullivan δήλωσε ένοχη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και επρόκειτο να της ανακοινωθεί ποινή, χωρίς όμως να πάει φυλακή. Μετά όμως το δυστύχημα η κοπέλα ταξίδεψε στη Φλόριντα, έβγαλε φωτογραφίες και τις ανέβασε στο Facebook.

Σε μία από αυτές είχε την υπέροχη ιδέα να βάλει τίτλο "Μεθυσμένη στη Φλόριντα".
Η έμπνευσή της υπέπεσε στην αντίληψη του δικαστή με αποτέλεσμα η ποινή να είναι πιο αυστηρή και να μην της αναγνωριστούν ελαφρυντικά.
Κατά την ανακοίνωση της απόφασης ο δικαστής Matthew J. Murphy είπε στη 17χρονη ότι τον προβλημάτισε η συμπεριφορά της μετά το δυστύχημα, δεν τον έπεισε ότι έβαλε μυαλό και αυτός είναι ο λόγος που θα πάει στη φυλακή.

Η αλήθεια είναι ότι ο τίτλος "Μεθυσμένη στη Φλόριντα" μετά την εμπλοκή σε θανατηφόρο τροχαίο, δεν δείχνει άτομο που μετάνιωσε για τον συνδυασμό ποτού και οδήγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου