Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Τεράστιο σκάνδαλο στο X – Factor!

Βόμβα μεγατόνων έσκασε στα δημοσιογραφικά γραφεία μετά από την ανακοίνωση της Sony Music ότι ο Γ. Θεοφάνους με μεθοδεύσεις και περίεργες ενέργειες κατάφερε, να διώξει από το X– Factor το φαβορί του talent show, Ήβη Αδάμου.

Την περασμένη Παρασκευή, όταν ο Γ. Θεοφάνους έπρεπε να δώσει την καταλυτική ψήφο που θα έκρινε τελικά αν στο παιχνίδι θα παρέμενε η Ήβη ή η Νίνι, ο γνωστός συνθέτης αποφάσισε ότι την πόρτα της εξόδου έπρεπε να δει η ταλαντούχα Ήβη.
Η Sony, που έχει εξασφαλίσει παγκοσμίως τα δικαιώματα υπογραφής δισκογραφικής σύμβασης με το νικητή του talent show, καταγγέλλει τώρα ότι ο Γ. Θεοφάνους έστησε το παιχνίδι, εν αγνοία τόσο της παραγωγής του X– Factor, όσο και των υπόλοιπων κριτών και του ANT1! Υποστηρίζει μάλιστα ότι έχει αδιάσειστα στοιχεία για όσα λέει και ζητά την άμεση επιστροφή της Ήβης Αδάμου στο παιχνίδι!
Μάλιστα στην ανακοίνωσή της η εταιρεία μιλά με σκληρή γλώσσα για τον Γ. Θεοφάνους, κάνοντας λόγο για «μεμονωμένες, ανεύθυνες συμπεριφορές»!


Οι καταγγελίες αυτές είναι πάρα πολύ σοβαρές και σηματοδοτούν ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα που έχουν γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Ενδιαφέρον θα έχει η αντίδραση του ίδιου του Γ. Θεοφάνους σήμερα το βράδυ στο ζωντανό X– Factor.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου