Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Σπουδαίο "τρίποντο" ο ΟΦΗ 2-1 στην Καισαριανή.

Με ένα σπουδαίο "τρίποντο" έφυγε ο ΟΦΗ από το γήπεδο της Καισαριανής, ο οποίος επικράτησε μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι με 2-1 του Εθνικού Αστέρα στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 16ης αγωνιστικής.

Με τη νίκη αυτή ο ΟΦΗ έπι
ασε τον Εθνικό Αστέρα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς. Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο ξεκίνημα του αγώνα και μόλις στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Κιάσσος μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων από δεξιά, πέρασε και τον Γκίτκο, την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Αγρίτη και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 0-1 για τον ΟΦΗ.

Ο Εθνικός Αστέρας, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 78’, όταν κέρδισε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι ο Γκουεί από τον Πίτσο (φάνηκε να μην τον ακουμπάει ο Πίτσος) και ο Γκουεί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1-1.

Ο ΟΦΗ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 89’ ο Ογκουνσότο που είχε μπει ως αλλαγή ανατράπηκε από τον Τραορέ και ο διαιτητής του αγώνα έδωσε πέναλτι.
Το εκτέλεσε ο Οργκανίστα και έκανε το 1-2 για τον ΟΦΗ.

Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος, Παριανός, Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης (73’ Φαμπίνιο), Χωριανόπουλος, Γκουέι, Προβατίδης (46’ Λουάμο), Διαμάντης, Τζημόπουλος, Καγκιούζης (58’ Μπενίσκος).
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Σταυρακάκης, Ζορμπάς (80’ Καρακατσάνης), Πίτσος, Αγρίτης, Κοκκινάκης, Καλαϊτζιτς, Κιάσσος, Χαραλαμπάκης, Βλόνταρτσικ (74’ Ογκουνσότο), Μπερτίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου