Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Ταξίδι 2.000 λιρών για το σκυλί του Μπέκαμ!

Η έκφραση "σκυλίσια ζωή" χρησιμοποιείται συνήθως για να καταδειχθεί το μέγεθος των δυσκολιών που αντιμετωπίζει κάποιος στη ζωή του ωστόσο όλα τα παραπάνω "πηγαίνουν περίπατο" όταν έχουμε να κάνουμε με την οικογένεια Μπέκαμ...

Από
δειξη η τρομερή φροντίδα που δείχνει το ζεύγος στο μπουλντόγκ τους, το οποίο ήταν προσωπικό δώρο της Βικτόρια Μπέκαμ στον σύζυγό της, κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών τους στο Λονδίνο.
Με τον Άγγλο σούπε
ρ σταρ να βρίσκεται πλέον στο Μιλάνο και τη Βικτόρια και τα παιδιά στο Λος Άντζελες, το τετράποδο έμεινε για μερικές ημέρες στην αγγλική πρωτεύουσα υπό την επίβλεψη του προσωπικού φίλου του "Μπεκς", Γκόρντον Ράμσεϊ, με τον μέσο των "ροσονέρι" να βρίσκει όμως έναν απίστευτο τρόπο για να ταξιδέψει αυτό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Ποιος ήταν αυτός;

Όπως αποκάλυψε η "News of the World", το έβαλε σε πτήση της λονδρέζικης εταιρίας PetAir, που εξειδικεύεται σε ταξίδια κατοικίδιων ζώων, με το μπουλντόγκ να ταξιδεύει σε κατηγορία Gold Standard απευθείας για Λος Άντζελες και τον Μπέκαμ να ξοδεύει 1300 λίρες για το ταξίδι και περισσότερες από 400 λίρες για την ύπαρξη συνοδείας.

"Στη σύντομη ζωή του, το σκυλί του Ντέιβιντ έχει ήδη δει το είδος της άνεσης που θα του προσφερθεί. Αρχικά ήταν το φαγητό από έναν από τους κορυφαίους σεφ στη Βρετανία και τώρα ταξίδεψε με κάθε άνεση στο Λος Άντζελες.

Είναι ένα τυχερό ζώο αφού ο Ντέιβιντ θέλει πάντα το καλύτερο για αυτό", δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο ζεύγος Μπέκαμ και ο οποίος κράτησε την ανωνυμία του.

1 σχόλιο:

  1. Οταν τόσος κόσμος ζει κάτω από το όριο της φτώχιας,όταν εκατομμύρια παιδιά δεν εχουν τρόφιμα και φάρμακα, αυτό αποτελεί τουλάχιστον πρόκληση.Καταδεικνύει όμως και την ηθική γύμνια της σύγχρονης "πολιτισμένης" κοινωνίας του θεάματος καθώς και την παντελή έλλειψη ουσίας των προτύπων που αυτή προβάλλει-και εμείς δυστυχώς θεοποιούμε.Ας πληρώνει λοιπον ο κάθε άνεργος,ο φτωχός εργάτης ,ο μετανάστης την Κυριακή εισιτήριο του ΠΑΟΓΑΥΡΟΥ,ας αγοράζει το νεο cd της Βικτόριας Βανδή ,για να ταξιδεύει με άνεση το σκυλάκι του Ντέμη Μπέκαμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή