Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ - Απανωτά χτυπήματα δέχεται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αγριο ξύλο στα Γιάννενα, όπου πριν λίγη ώρα οπαδοί του Αρη άνοιξαν ανενόχλητοι την πόρτα κινδύνου και έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο, με οπαδούς του ΠΑΣ να τους μιμούνται!
Την ίδι
α ώρα, στην Καβάλα οπαδοί του Ολυμπιακού και του ΑΟΚ για περισσότερο από 20 λεπτά είχαν μετατρέψει το Ανθή Καραγιάννη σε πεδίο μάχης.
Το ματς στα Γιάννενα άρχισε ξανά, έπειτα από 20άλεπτη διακοπή.
Στο μεταξύ σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο Ανθή Καραγιάννη, μεταξύ φιλάθλων του Ολυμπιακού και της Καβάλας, που είχαν μπει στον περιβάλλοντα χώρο του αγωνιστικού χώρου.
Περίπου 1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, οπαδοί των δύο ομάδων κατέβηκαν από τις κερκίδες και επιδόθηκαν σε ανταλλαγή καθισμάτων και φωτοβολίδων, με τους ανθρώπους της ασφαλείας και τους λιγοστούς αστυνομικούς να είναι ανήμποροι να αντιδράσουν.


Και ενώ οι μάχες μεταξύ των οπαδών βρίσκονταν σε εξέλιξη για περίπου 20 λεπτά, μία διμοιρία ΜΑΤ έκανε την εμφάνισή της, για να ηρεμήσει τα πνεύματα, κάτι που τελικά κατάφερε μετά από λίγα λεπτά.

Νωρίτερα (περίπου στις 17:00GR) και πριν ο μεγάλος όγκος φιλάθλων βρεθεί στο γήπεδο, επεισόδια σημειώθηκαν και σε δρόμους της μακεδονικής πόλης, όταν οπαδοί του Ολυμπιακού συναντήθηκαν με αστυνομικές δυνάμεις, που έκαναν χρήση δακρυγόνων.


sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου