Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

"Είμαι τέλειος" λέει ο άνδρας με τις 30 γυναίκες

Δεν του έφτανε η μία, ήθελε 30 γυναίκες για να ικανοποιεί την ασυγκράτητη… λίμπιντό του ο 60χρονος Ισραηλινός γκουρού Γκοέλ Ρατζόν.

Η αστυνομία συνέλαβε τον… ιδιόρρυθμο σοφό, κατηγορώντας τον για αιμομιξία και σεξουαλική κακοποίηση. Σύμφωνα με τις αρχές ο Ρατζόν κρατούσε σκλάβες υπό άθλιες συνθήκες 30 γυναίκες και είχε μαζί τους 37 παιδιά.
Ο… σοφός του Ισραήλ είχε τον απόλυτο έλεγχο των ζωών των γυναικών, κρατώντας τους τα χρήματα και τις περιουσίες τους, ενώ είχε συντάξει και τις δικές του Δέκα Εντολές, η μη τήρηση των οποίων σήμαινε την καταβολή προστίμων, αλλά και σωματικά βασανιστήρια.

Μερικές από τις εντολές ήταν: Καμία γυναίκα δεν πρέπει να παντρευτεί ή να επιτεθεί σε άλλη γυναίκα. Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα έπρεπε να του δώσουν 2.000 σέκελς, ενώ άλλες 2.000 σέκελς θα έπρεπε να καταβάλουν αν δεν έπλεναν τα πιάτα ή δεν φρόντιζαν τα παιδιά.

Ο Ρατζόν είχε παντρευτεί 17 από τις 30 γυναίκες τους και είχε κάνει παιδιά με όλες, στα οποία είχε δώσει το δικό του όνομα. Μάλιστα είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή του Ισραήλ με πάρα πολλές γυναίκες γύρω του που τον παρουσίαζαν ως το Μεσσία.

Ο ίδιος μάλιστα μιλούσε για το… μεγαλείο του λέγοντας: «Είμαι τέλειος… Έχω όλα τα προσόντα που θέλουν οι γυναίκες».


Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου