Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΧΑΝΙΑ: Κατάθεση δικαιολογητικών για την απόσυρση αυτοκινήτων

Από την Δ/νση Μεταφορών της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων γνωστοποιείται στους ενδιαφερόμενους ότι από την Δευτέρα 18-1-2010 θα παραλαμβάνονται τα δικαιολογητικά αγοράς αυτοκινήτου για την καταβολή του οικονομικού κινήτρου μετά από απόσυρση, καθημερινά από τις 8.30 π.μ. έως τις 14.00μ.μ.

Αναλυτικά τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι τα παρακάτω
:
1) Αίτηση ( θα παρέχεται από την Υπηρεσία)
2) Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο και απλή φωτοτυπία αυ
τού.
3) Φωτοτυπία του α΄ φύλλου του βιβλιαρίου Τραπέζης στην οποία θα πιστωθούν τα χρήματα, όπου αναγράφεται ο αριθμός λογαριασμού και το όνομα του δικαιούχου.
4) Την άδεια κυκλοφορίας του νέου οχήματος και φωτοτυπία αυτής (η απαραίτητη επικύρωση θα γίνεται από την Υπηρεσία μας ).

5) Φωτοτυπία τιμολογίου αγοράς του νέου οχήματος. Στην περίπτωση αγοράς μεταχειρισμένου οχήματος από μη υπόχρεο για έκδοση τιμολογίου απαιτείται υπεύθυνη δήλωση του αγοραστή και του πωλητή (με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια αρχή), στις οποίες θα αναγράφεται εκτός των άλλων και η τιμή αγοραπωλησίας του οχήματος.

6) Βεβαίωση έκδοσης άδειας κυκλοφορίας Ε.Ι.Χ/Φ.Ι.Χ σε αντικατάσταση αποσυρθέντος, η οποία έχει εκδοθεί από τη Διεύθυνση Μεταφορών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου