Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Ευτράπελα της πίστας τα καμώματα....

Τα λουλούδια στην κυρία απο μένα λέει το γνωστό άσμα και κάθε μέρα σε νυχτερινά μαγαζιά εκτελίσσονται κωμικοτραγικά γεγονόντα με πανέρια απο λουλούδια που πέφτουν σε αγαπημένους τραγουδιστές.
Η «Espresso της Κυριακής» επισκέφτηκε νυχτερινά μαγαζιά και σας βάζει στο κλίμα των περιστατικών που συνέβησαν!

Αλλες φορές ξάφνιασαν τους τραγουδιστές και κάποιες άλλες τους έκαναν να χάσουν ακόμη και τις αισθήσεις τους από βαριά αντικείμενα που έπεσαν στο κεφάλι τους.
Ατυχήματα και ευτράπελα που συνέβησαν στην πίστα λαμβάνοντας ως αφορμή τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε την ατυχία να δεχτεί παγάκια στο κεφάλι του κατά λάθος, σας παρουσιάζουμε σήμερα αποκλειστικά!


Αγγελική Ηλιάδη - Νίκος Κουρκούλης

Το μαγαζί όπου εμφανιζόντουσαν έκλεισε πριν από λίγες ημέρες και το επιτυχημένο δίδυμο μας μίλησε για άγνωστα περιστατικά πάνω στην πίστα. «Θυμάμαι ότι ήμουν πάνω στη σκηνή και μου πέταγαν πολλά λουλούδια. Ξαφνικά, ένιωσα πιρούνια, κουτάλια και έναν αναπτήρα να έρχονται κατά πάνω μου» μας λέει ο Νίκος Κουρκούλης. Ηταν αστείο αλλά δεν μπορείς να αντιδράσεις στη χαρά και στο πάθος του πελάτη να σου πετάξει ένα πανέρι λουλούδια. Από την άλλη πλευρά, η πανέμορφη Αγγελική συμπληρώνει αρκετά χρόνια θητείας σε νυχτερινά μαγαζιά και θυμάται πως υπήρχαν ημέρες που πήγαινε να γλιστρήσει από τα βρεγμένα λουλούδια. «Είναι δύσκολο να το αποφύγεις, αλλά και ποιος δεν έχει πέσει πάνω στην πίστα όταν χορεύει ή όταν τραγουδάει;» κατέληξε!


Νίκος Μακρόπουλος - Ηλίας Βρεττός

Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στον Βοτανικό η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Νίκο Μακρόπουλο αναδεικνύονται νικητές των λουλουδιών. Τα περιστατικά που έχουν συμβεί είναι πολλά και ειδικά στον πρωτοεμφανιζόμενο Ηλία Βρεττό. «Θυμάμαι που τραγουδούσα ένα βράδυ και μου ήρθε ένας μεταλλικός αναπτήρας στον λαιμό και λιποθύμησα. Ηταν δύσκολο, αλλά μετά ήρθε στο καμαρίνι ο πελάτης και ζήτησε συγγνώμη». Από την άλλη πλευρά, ο λαϊκός ερμηνευτής Νίκος Μακρόπουλος θυμήθηκε πιο παλιές συνεργασίες σε πίστες, όπου αναγκαζόταν να βάζει επικαλαμίδες στα πόδια του για να μην καρφώνεται από τα δισκάκια των λουλουδιών, που σήμερα έχουν γίνει ψάθινα.


Χρήστος Χολίδης - Χριστίνα Κολέτσα

Η μετα-Βέρτη εποχή στο «Posidonio» δίνει το στίγμα της και οι νέοι καλλιτέχνες που εμφανίζονται εκεί με χαμηλά μεροκάματα απολαμβάνουν μια μεγάλη επιτυχία. Τα πανέρια των λουλουδιών, όταν εμφανίζεται ο Χρήστος Χολίδης, πέφτουν βροχή με την επιτυχία του «Ναι, ναι, ναι». «Αστεία και παράξενα στην πίστα συμβαίνουν πάντα» μας λέει. «Εxω φάει και πιρούνι στο πρόσωπο, αλλά και πολλά φρούτα. Ο πελάτης από τη χαρά του που ακούει ένα τραγούδι παίρνει ό,τι βρίσκει μπροστά του και το πετάει». Από την άλλη, η σέξι Χριστίνα Κολέτσα είναι πιο φοβισμένη ή καλύτερα ήταν. «Ξέρεις τι είναι να τραγουδάς και να περπατάνε πάνω σου κάμπιες; Ενιωθα ότι περπατούσε κάτι πάνω μου και έπαθα σοκ. Αλλά το αντιμετώπισα με χιούμορ».


Λευτέρης Πανταζής - Κατερίνα Στανίση

Τα κέντρα όπου εμφανίζονται, το CAN CAN και το CARAMELA αντίστοιχα, σημειώνουν μεγάλη επιτυχία χάρη στη διαχρονικότητα των τραγουδιών τους. Η Κατερίνα Στανίση έχει προλάβει και το σπάσιμο των πιάτων, αλλά τα λουλούδια έχουν άλλη αίγλη μας λέει. «Τραγουδάμε και μας έρχονται και λίγα παγάκια πάνω μας. Ε, και τι έγινε» μας λέει χαριτολογώντας. Ο μετρ του ερωτικού τραγουδιού και όχι μόνον έχει δεχτεί ίσως τα περισσότερα λουλούδια στα πόδια του στα κέντρα όπου εμφανίζεται τριάντα χρόνια τώρα. «Μέχρι και τραπέζια μου έχουν ρίξει πάνω στην πίστα. Τι να θυμηθώ. Και κινητά μου έχουν έρθει επάνω μου και μαχαιροπίρουνα και αναπτήρες. Στο πρόγραμμα είναι αυτά και τα αντιμετωπίζουμε με επαγγελματισμό και πάνω απ’ όλα με χιούμορ».


Θέλξη - Γιώργος Γιαννιάς

Ολοκληρώνουμε με ένα σχήμα που έχει τη φήμη του after, ύστερα δηλαδή από ξέφρενα γλέντια σε μεγάλες πίστες. Η εκρηκτική Θέλξη γοητεύει το κοινό και τα λουλούδια πέφτουν κατά πεντάδες τα καλαθάκια και με γοργό ρυθμό. «Μεγάλη υπόθεση το λουλουδικό. Και βέβαια, όταν φοράς το δωδεκάποντο, είναι δυνατόν να μην κινδυνέψεις να πέσεις από τα βρεγμένα λουλούδια; Και εγώ έχω πέσει και μου έχουν έρθει πάνω μου πολλά αντικείμενα, αλλά μας κολλάνε και ανθυγιεινά ένσημα» μας λέει χαριτολογώντας. Ο Γιώργος Γιαννιάς μετράει σχεδόν μία δεκαετία στις πίστες. «Ακτινίδια, καρπούζι, φωτογραφικές μηχανές, αναπτηράκια έχουν έρθει παρέα με τα γαρίφαλα επάνω μου. Πλάκα είχε, αλλά μετά το ξεχνάς αμέσως. Αστειεύεσαι λίγο και στη συνέχεια συνεχίζεις να τραγουδάς».

''Espressonews''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου