Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

"Αφού την έθαψα, αμέσως μετά άρχισα να θρηνώ τη γυναίκα μου"

«Τα μεσάνυχτα μετά το φόνο πήρα τα εργαλεία του κήπου και πήγα με το φακό στο στόμα στο πάρκο. Αφού την έθαψα, γύρισα σπίτι και αμέσως μετά άρχισα να θρηνώ τη γυναίκα μου»!

Με ανατριχιαστικέ
ς λεπτομέρειες, ο συζυγοκτόνος της Φιλοθέης, ο 38χρονος Γιάννης Κατσιλάμπρος, περιέγραψε στη χθεσινή του απολογία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας τη δολοφονία της 36χρονης Παναγιώτας Μαζαράκη.

Κάνοντας μεγάλη προσπάθεια να συγκρατήσουν την οργή τους, οι συγγενείς και οι γονείς της άτυχης Παναγιώτας Μαζαράκη, η σορός της οποίας βρέθηκε θαμμένη στο πάρκο Πικιώνη στη Φιλοθέη, τον Σεπτέμβριο του 2008, παρακολούθησαν την απολογία του καθ’ ομολογίαν δράστη της στυγερής δολοφονίας της κόρης τους.

Στο σημείο όμως που ο 38χρονος συζυγοκτόνος περιέγραψε πώς μετέφερε την αιμόφυρτη Παναγιώτα στο μπάνιο του σπιτιού τους, η μητέρα της 36χρονης δεν άντεξε. Κατέρρευσε στην καρέκλα της, ενώ οι υπόλοιποι συγγενείς προσπαθούσαν να τη συνεφέρουν.

Αυτό το περιστατικό και όλα όσα προηγήθηκαν της δολοφονίας της άτυχης Παναγιώτας τα περιέγραψε με αξιοπρόσεκτη ψυχραιμία στην απολογία του ο συζυγοκτόνος:
«Την ημέρα πριν από το φόνο και την επόμενη γινόταν χαμός στο σπίτι. Η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη. Με κυνηγούσε στο σπίτι βρίζοντάς με και με χτυπούσε. Εγώ προσπαθούσα να τη συνετίσω για το καλό των παιδιών μας.
Τότε αυτή μου είπε: "Ποια παιδιά σου; Είσαι σίγουρος ότι η μικρή είναι κόρη σου"; Τρελάθηκα και την έσπρωξα. Εκείνη με ακολουθούσε κρατώντας μαχαίρι.
Μου επιτέθηκε και τη χτύπησα με το σίδερο. Μετά το χτύπημα έπεσε στο κρεβάτι. Αφού συνήλθε, μου όρμησε πάλι με το μαχαίρι κι εγώ τη χτύπησα με όλη μου τη δύναμη στο λαιμό. Επεσε με πολύ άσχημο τρόπο κάτω και έμεινε ακίνητη.
Επιασα το σφυγμό της, την παρακαλούσα να σηκωθεί. Το κεφαλάκι της είχε γεμίσει αίματα. Την πήρα αγκαλιά και την πήγα στο μπάνιο.
Την ξάπλωσα στην μπανιέρα και την εκλιπαρούσα να συνέλθει, αλλά η Παναγιώτα δεν ήταν "εκεί". Τότε άρχισα να ρίχνω νερό στο πρόσωπό της για να τη συνεφέρω».


Πρόεδρος: Μήπως τη βύθισες στην μπανιέρα; Οι πνεύμονές της ήταν γεμάτοι νερό. Πες την αλήθεια!

Κατηγορούμενος: Η τάπα της μπανιέρας ήταν ανοιχτή. Δεν είχε νερό, της έριξα νερό με την ντουζιέρα.

Πρόεδρος: Βλέπω μια ιδιαίτερη σπουδή να καλύψεις τον εαυτό σου…

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε ακόμη στις απεγνωσμένες προσπάθειες να κρύψει το πτώμα, βάζοντάς το αρχικά σε ένα κάδο σκουπιδιών στην Παιανία και στη συνέχεια θάβοντάς το στο πάρκο, ενώ είπε ότι το θύμα τον έβριζε, τον χτυπούσε και τον απειλούσε ότι αν δεν της γράψει μέρος της επικαρπίας θα φύγει με τα παιδιά από το σπίτι, αλλά παρ’ όλα αυτά έμενε μαζί της γιατί ήταν ερωτευμένος!


Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου