Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Το σκίτσο στην έκθεση του ιατροδικστή του M.Jackson που προκαλεί σοκ!


Ένα σκίτσο που προκαλεί σοκ περιλαμβάνεται στην έκθεση του ιατροδικαστή για τον θάνατο του Μάικλ Τζάκσον, καθώς φανερώνει το φοβερό τίμημα που είχε για το σώμα του η κατάχρηση φαρμάκων. Εις βάρος του γιατρού του δρος Κόνραντ Μάρεϊ απαγγέλθηκε επισήμως κατηγορία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Σημάδια από ενέσεις στον λαιμό, στα μπράτσα και τα πόδια, αποδείξεις εθισμού του τραγουδιστή, περιγράφονται λεπτομερώς στην ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατό του.
Αποκαλύπτεται ακόμη ότι τα «λιγοστά» μαλλιά του Τζάκσον «συνδέονταν με περούκα».

Στο μπροστινό μέρος του κρανίου του, στο σημείο όπου φυτρώνουν τα μαλλιά, είχε γίνει τατουάζ με σκούρο μελάνι για να μη φαίνεται η φαλάκρα πάνω από το μέτωπό του. Τατουάζ είχε κάνει επίσης στα φρύδια και στις άκρες των βλεφάρων.

«Στην περιοχή των χειλιών υπάρχει ένα ροζ τατουάζ», αναφέρεται, ακόμη, στην έκθεση. Στο σώμα του Τζάκσον υπήρχαν 13 σημάδια από ενέσεις και 38 σημάδια συνολικά.
Η 51σελίδων έκθεση δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την εμφάνιση, τη Δευτέρα, ενώπιον δικαστηρίου του Λος Άντζελες του προσωπικού γιατρού του Τζάκσον, δρος Κόνραντ Μάρεϊ, εις βάρος του οποίου απαγγέλθηκε κατηγορία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.
Οι ιατροδικαστές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ιατρική φροντίδα που είχε ο τραγουδιστής στις τελευταίες ώρες της ζωής του δεν ανταποκρινόταν στις αποδεκτές ιατρικές προδιαγραφές.


Το ισχυρό αναισθητικό
Ο 50χρονος σταρ πέθανε από θανάσιμη δόση του ισχυρού αναισθητικού προποφόλη, η οποία του είχε χορηγηθεί από τον δρα Μάρεϊ για να κοιμηθεί, όμως ήταν αρκετή για να αναισθητοποιήσει ασθενή εν όψει «μείζονος χειρουργικής επέμβασης», σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.
Η χρήση της προποφόλης είναι επικίνδυνη όταν γίνεται σε σπίτι ιδιώτη χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό και απαιτείται παρακολούθηση του ασθενούς από αναισθησιολόγο, ενώ ο δρ. Μάρεϊ είναι καρδιολόγος.


Στην ιατροδικαστική έκθεση περιγράφεται η εικόνα γύρω από το κρεβάτι στο οποίο ο Τζάκσον άφησε την τελευταία του πνοή στις 25 Ιουνίου σε μια νοικιασμένη έπαυλη στο Μπελ Αιρ.
Υπήρχε μια πράσινη φιάλη οξυγόνου, φάρμακα που χορηγούνται με συνταγή, ιατρικός εξοπλισμός, ένα κουτί με καθετήρες, σύριγγες μιας χρήσης και επίδεσμοι με οινόπνευμα, καθώς και μια κλειστή φιάλη με ούρα.
Όμως η φιάλη οξυγόνου ήταν άδεια και ο εξοπλισμός δεν λειτουργούσε.



ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου