Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΕΙΟ:“Εσβησε” ο αντισμήναρχος πάνω στο ζεϊμπέκικο!

Στον τελευταίο χορό «έσβησε» 49χρονος στρατιωτικός από το Ηράκλειο, ο θάνατος του οποίου βύθισε στο πένθος την οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο αντισμήναρχος Στ. Σμαραγδάκης άφησε την τελευταία του πνοή προχθές το βράδυ στη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσαν σε κέντρο διασκέδασης στις Μαλάδες η 133 και η 126 Σμηναρχίες Μάχης για τις απόκριες

Το γλέντι και το κέφι των στρατιωτικών των δύο στρατιωτικών μονάδων έδωσε τη θέση του στη θλίψη για τον χαμό του 49χρονου Σμαραγδάκη.

Ο άτυχος αντισμήναρχος προχθές το βράδυ είχε πάει με τη σύζυγό του στο χορό που διοργάνωσαν οι δύο Σμηναρχίες. Σύμφωνα με πληροφορίες κάποια στιγμή σηκώθηκε από το τραπέζι του, πήγε στην πίστα όπου και χόρεψε ένα ζεμπέκικο, το οποίο έμελε να είναι και το τελευταίο του. Ο 49χρονος έδειχνε ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και ήταν ευδιάθετος εκείνο το βράδυ

Κάποια στιγμή μόλις τελείωσε το χορό γύρισε στο τραπέζι του και πριν προλάβει να μιλήσει, σύμφωνα με τα όσο μας είπαν άτομα που ήταν στην ίδια εκδήλωση, έπεσε από την καρέκλα του έχοντας χάσει τις αισθήσεις του. Μάταια στρατιωτικός γιατρός που βρισκόταν στην εκδήλωση προσπάθησε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Ασθενοφόρο που κλήθηκε στο σημείο τον μετέφερε στο νοσοκομείο που εφημέρευε όμως ήταν ήδη αργά για τον άτυχο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ποτέ δεν είχε παραπονεθεί για κάποιο πρόβλημα υγείας. Ο ίδιος δεν κάπνιζε, δεν έπινε όπως μας είπαν συνάδελφοί του, ενώ καθημερινά σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, διένυε μεγάλες αποστάσεις περπατώντας.

Ο θάνατος του σκόρπισε τη θλίψη όχι μόνο στους στρατιωτικούς της 133Σ.Μ, αλλά και στο πολιτικό προσωπικό, καθώς και σε σμηνίτες που μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον χαμογελαστό αντισμήναρχο

Ο αντισμήναρχος Σμαραγδάκης ήταν προσωπάρχης της 133 Σμηναρχίας Μάχης στο Καστέλλι. Στη Σχολή Ικάρων εισήχθη το 1980 και αποφοίτησε ως διοικητικός.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στην Αλικαρνασσό

Ψήφισμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας (παράρτημα Ηρακλείου) αποφάσισε τα παρακάτω για το θάνατο του 49χρονου.

1. Να παραβρεθεί το Δ.Σ στην κηδεία το

2. Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του

3. Να εκφραστούν συλλυπητήρια στους οικείους του.


Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου