Τώρα όμως οι

Ερευνητές, ύστερα από σειρά μελετών πάνω σε 50.000 άτομα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσοι καταναλώνουν λογικές ποσότητες σοκολάτας έχουν κατά 22% λιγότερες πιθανότητες να υποστούν εγκεφαλικό.
Βέβαια δεν προστατεύουν από τα εγκεφαλικά όλοι οι τύποι σοκολάτας. Ασπίδα κατά των εγκεφαλικών είναι σύμφωνα με τους επιστήμονες μόνο η μαύρη σοκολάτα, που είναι πλούσια σε φλαβονοειδή και αντιοξειδωτικές ουσίες.
Όσοι λοιπόν βρήκατε δικαιολογία για να αρχίσετε να… γουρουνιάζετε, κομμένη η σοκολάτα γάλακτος και η αμυγδάλου.
Μόνο μαύρη και… πικρή!
''star.gr''
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου