Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΛΑΣΙΘΙ- ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ:Αποκριάτικες εκδηλώσεις & εορτασμός Καθαρής Δευτέρας

Στο Δήμο Αγίου Νικολάου η Αποκριά εορτάζεται με πολύ κέφι, χρώμα και φαντασία. Εκδηλώσεις διοργανώνονται από τους πολιτιστικούς συλλόγους στα δημοτικά διαμερίσματα αλλά και στα κεντρικά σημεία της πόλης.

Το Αποκριάτικο ξεφάντωμα αποτελεί φέτος ένα πραγματικό αντίδοτο στη καθημερινότητά μας και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που παρουσιάζουν όλα τα εστιατόρια και Καφέ-μπαρ είναι πλούσιο, ζωντανό, χαρούμενο και ελκυστικό καθώς απευθύνεται σε όλα τα γούστα.


Κυριακή 14 Φεβρουαρίου


Αγίου Βαλεντίνου «Ημέρα των Ερωτευμένω
ν»
■ Οι Ναυτοπρόσκοποι Αγίου Νικολάου διοργανώνουν αποκριάτικο ξεφάντωμα στην Κιτροπλατεία, από τις 15.00 έως τις 17.00 πάρτι για τους μικρούς φίλους της πόλης μας και από τις 17.00 έως το ξημέρωμα πάρτι για τα «μεγαλύτερα παιδιά». 80 Χρόνια Πρόσκοποι, με διαγωνισμό Ομαδικής Αμφίεσης, Πρωτότυπης Αμφίεσης και Ερωτευμένου Ζευγαριού. Θα υπάρχει επίσης ο κουμπαράς της Αγάπης για την Παιδόπολη Νεάπολης.
■ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Έξω Λακωνίων προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στο Δημοτικό Σχολείο, στις 4.00 το απόγευμα σ’ ένα Αποκριάτικο Ξεφάντωμα με πολύ χορό. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις και διαγωνισμούς.
■ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κριτσάς σας προσκαλεί στο Κριτσώτικο Χοροστάσι στην κάτω Πλατεία του Χωριού στις 18.00 για ένα ατελείωτο ξεφάντωμα με χορό, μυζηθρόπιτες, μεζέδες και ρακόκρασα μέχρι το πρωί. Την εκδήλωση θα συνοδεύει κρητική παραδοσιακή μουσική με ντόπιους καλλιτέχνες.

Καθαρή Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου

■ Ο Σύλλογος Μέσα Λακωνίων σας προσκαλεί στο Δημοτικό Σχολείο Μέσα Λακωνίων (Φλαμουριανά) στις 12 το μεσημέρι για να γιορτάσετε τα κούλουμα με φασολάδα, κρασί και με κρητική ζωντανή μουσική.

■ Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Έξω Λακωνίων διοργανώνει γλέντι με κούλουμα, κρασί και ρακή στην πλατεία των Έξω Λακωνίων, στις 12.00 το μεσημέρι, μουσική από το συγκρότημα του Νεκτάριου Ατσαλάκη.

■ Στις Κάτω Σέλες στην παραλία του Αγίου Αντωνίου, από το πρωί τα μέλη του Αναπτυξιακού-Οικολογικού Συλλόγου, ψήνουν παραδοσιακή φασολάδα μέσα στη μεγαλύτερη σπηλιά της περιοχής και την προσφέρουν ζεστή στον κόσμο μαζί με νηστίσιμες νοστιμιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου