Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Πρόσκληση συμμετοχής στο περίπτερο της Ν/Α Ηρακλείου στη διεθνή έκθεση ελαιολάδου

Με σταθερές και συντονισμένες ενέργειες συνεχίζει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου την προβολή του Νομού και της Κρήτης στο εξωτερικό μέσα από τη συμμετοχή της σε αναγνωρισμένες διεθνείς εκθέσεις, καθώς και μέσα από την ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και συνεργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο .

Σε συνέχεια των επαφών που έχουν ήδη αναπτυχθεί και προκειμένου να συσφιχθούν και να εδραιωθούν οι συνεργασίες ανάμεσα στη Νομαρχία Ηρακλείου και Νομαρχίες της Κίνας, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου πρόκειται να συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στη διεθνή έκθεση ελαιολάδου Oil China 2010 που διοργανώνεται από τις 24 έως τις 26 Απριλίου στη Σανγκάη της Κίνας.

Σκοπός της συμμετοχής της Νομαρχίας Ηρακλείου στην έκθεση είναι να διανοίξει νέους ορίζοντες για την ανάδειξη και την προώθηση των κρητικών προϊόντων στην αχανή αγορά της Κίνας μέσω και των κυβερνητικών και επιχειρηματικών επαφών που πραγματοποίησε πολυμελής αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε επαρχίες της Κίνας από τις 9 έως τις 19 Νοεμβρίου.

Με γνώμονα την προβολή του Νομού και της Κρήτης η συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου στην Oil China 2010 στηρίζεται και από τις πολύ καλές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας που έχει αναπτύξει η Νομαρχία Ηρακλείου με την Κίνα, όσο και στα μνημόνια συνεργασίας που είχε η υπογράψει η Νομάρχης Ηρακλείου κ. Βαγγελιώ Σχοιναράκη – Ηλιάκη με τις κυβερνήσεις Κινέζικων επαρχιών έπειτα και από τις πρόσφατες επισκέψεις κυβερνητικών παραγόντων στο Νομό.


Σε αυτά τα πλαίσια καλούνται οι επιχειρηματίες ελαιολάδου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν στην έκθεση Oil China 2010 και να εκθέσουν τα προϊόντα τους στο περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου, μέχρι την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010 στο τηλέφωνο 2813 400245.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου