Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΤΣΕΛΣΙ:"Καυτά" mms του Άσλι Κόουλ σε μοντέλο!



Tα σεξουαλικά σκάνδαλα στο "Νησί" με πρωταγωνιστές μέλη της Εθνικής Αγγλίας και της Τσέλσι φαίνεται πως δεν έχουν σταματημό...

Έτσι, δέκα ημέρες μετά την αποκάλυψη για την εξωσυζυγική σχέση του Τζον Τέρι με την πρώην ερωμένη του συμπαίκτη του στα "λιοντάρια" Γουέιν Μπριτζ και την καθαίρεση του από την αρχηγία στην εθνική ομάδα της χώρας, από το βράδυ της Πέμπτης έχει ξεσπάσει νέα "βόμβα" και αυτή τη φορά έχουν βγουν στη φόρα τα... άπλυτα του Άσλι Κόουλ!

(Αριστερά στη φωτό η "πέτρα του σκανδάλου" και δεξιά η σύζυγος)
)

Ο λόγος; Το 28άχρονο μοντέλο Σόνια Γουάιλντ ισχυρίστηκε μέσω της αγγλικής "Sun" πως έλαβε γυμνές φωτογραφίες του άσου της Τσέλσι (ζευγάρι εδώ και χρόνια με την τραγουδίστρια και μοντέλο Σέριλ Κόουλ) μέσω του κινητού του μαζί επίσης με "πονηρά" μηνύματα, με την ίδια να μπαίνει στον πειρασμό και να του "απαντάει" με δικές της γυμνές φωτογραφίες.


Η ιστορία όμως αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και πλοκή αν ακούσετε και την εκδοχή που έδωσε ο ίδιος ο αριστερός μπακ της Τσέλσι...
"Το κινητό δικό μου, αλλά το είχα χαρίσει...
"
Ο Κόουλ παραδέχτηκε πως έχει τραβήξει όντως αυτές τις φωτογραφίες, όταν βρέθηκε πριν από μήνες στο ξενοδοχείο "Hertfordshire" παραμονή επίσημου αγώνα της Αγγλίας, υπογράμμισε όμως ότι δεν είναι αυτός που έστειλε τις φωτογραφίες καθώς το καρτοκινητό αυτό το είχε χαρίσει σε φίλο του, ξεχνώντας να διαγράψει τις "επίμαχες" φωτογραφίες. "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάρισα ένα τηλέφωνο που είχε τέτοιο υλικό στη μνήμη του.

Νόμιζα ότι τις είχα διαγράψει τις φωτογραφίες. Φαίνεται ότι έκανα λάθος καθώς κάποιος το είχε χρησιμοποιήσει και προσποιείτο πως ήμουν εγώ.

Μου έρχεται να γελάσω αν δεν ήταν το πόδι μου που πονάει τόσο πολύ", τόνισε ο "λαβωμένος" Άσλι Κόουλ (ράγισε ο αριστερός αστράγαλός του στο ματς με την Έβερτον και θα μείνει για τρεις μήνες εκτός δράσης, γεγονός που κάνει αμφίβολη ακόμα και τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ), με μία πηγή προσκείμενη στον παίκτη να αποκαλύπτει στην εφημερίδα:
"Ο Άσλι είναι πολύ ντροπιασμένος για αυτό που έχει γίνει. Χαλάρωνε στο δωμάτιό του πριν από το ματς έχοντας ανοιχτή την κάμερα του κινητού του.

Το καρτοκινητό αυτό δεν είχε δηλωθεί πουθενά και όταν το έδωσε σε έναν φίλο του ξέχασε να τις σβήσει.
Το να πω ότι είναι τρομοκρατημένος από τη στιγμή που ανακάλυψε ότι οι φωτογραφίες του στάλθηκαν σε ένα μοντέλο είναι επιεικής έκφραση". Οι φωτογραφίες έγιναν... βίντεο.
Και ενώ ο Άσλι Κόουλ βρίσκεται πλέον στη δυσάρεστη θέση να απολογείται στη σύζυγό του και να προσπαθεί να την πείσει πως το κινητό το είχε δώσει σε έναν φίλο του (ο οποίος στη συνέχεια το έδωσε... πάσα σε έναν άλλον εν αγνοία του άσου της Τσέλσι!), το μοντέλο Σόνια Γουάιλντ έδωσε έξτρα τροφή στα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ δίνοντας στη διασημότητα και άλλες "πικαντικές" λεπτομέρειες για την ανταλλαγή "καυτών" μηνυμάτων με τον Κόουλ.

"Στην αρχή δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν πράγματι σε επαφή με τον Άσλι Κόουλ. Όμως κατόπιν έλαβα στο κινητό μου φωτογραφία του ξαπλωμένου στο κρεβάτι. Τον αναγνώρισα αμέσως από τις φωτογραφίες που τον είχα δει μαζί με τη σύζυγό του Σέριλ, όμως δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην το διασκεδάσω.
Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που είχα πάρει μία φωτογραφία στο κινητό από σταρ του ποδοσφαίρου. Ήπια μερικά ποτήρια κρασί και χωρίς να περάσει πολλή ώρα τα μηνύματα έγιναν όλο και πιο καυτά μέχρι να ξεκινήσουμε να ανταλλάσουμε σέξι εικόνες στα τηλέφωνά μας.
Όποιος και αν ήταν έστελνε φωτογραφίες με τους μύες του, με τις πόζες να έχουν λάβει χώρα μπροστά σε έναν καθρέφτη ξενοδοχείου.
Αυτό το παιχνίδι με τα μηνύματα και τις φωτογραφίες κράτησε για ώρες. Του έστειλα βίντεο με εμένα γυμνή και να κάνω σέξι πράγματα για αυτόν. Εκείνη τη στιγμή ήταν αστείο και ταυτόχρονα συναρπαστικό για μένα".

Μπαράζ μηνυμάτων παραμονή αγώνα της Αγγλίας

Η ανύπαντρη μητέρα δύο παιδιών Σόνια είπε πως η ανταλλαγή μηνυμάτων έγινε στις 9 Ιουνίου (παραμονή του εντός έδρας αγώνα της Αγγλίας με την Ανδόρα), με τον τηλεφωνικό λογαριασμό της να αποδεικνύει πως εκείνο το βράδυ το μοντέλο έστειλε 28 (!) γραπτά μηνύματα προς το άγνωστο κινητό.
Το ερωτικό αυτό γαϊτανάκι είχε όμως και συνέχεια: την επόμενη ημέρα έστειλε τέσσερα βίντεο με εκείνη στο μπάνιο με αποδέκτη τον Άσλι Κόουλ (;), την ημέρα του αγώνα στο "Γουέμπλεϊ" είχε στείλει πριν από τις 6 το απόγευμα έξι μηνύματα, ενώ συνέχισε να ανταλλάσει ερωτικά μηνύματα για περίπου έναν μήνα.

Τότε ήταν μάλιστα που ο άνθρωπος που της μιλούσε άρχισε να την εκλιπαρεί για ένα ραντεβού: "Το πρόσωπο που συνέχιζε να μου στέλνει μηνύματα μου ζήτησε να πάω και να τον συναντήσω στο Λονδίνο. Όμως είχα πιει όταν κάναμε σεξ μέσω μηνυμάτων και δεν ένιωθα όμορφα για να τον συναντήσω.

Εγώ από την πλευρά μου αστειευόμουν λίγο αλλά εκείνος προφανώς τα έλεγε σοβαρά και αναγκάστηκα να του πω "Δεν υπάρχει περίπτωση".
Συνέχισε να μου λέει πόσο πανέμορφη ήμουν και ότι έπρεπε να συναντηθούμε, όμως πραγματικά δεν ενδιαφερόμουν να τον δω.
Δεν είχα πάντως ιδέα ότι δεν ήταν ο Άσλι Κόουλ", δήλωσε χαρακτηριστικά.



''.sport24.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου