Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Επίσκεψη 14 Αράβων εμπορικών ακολούθων τον Απρίλιο στο Ηράκλειο

Επίσκεψη δεκατεσσάρων αράβων εμπορικών ακολούθων θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της προσέγγισης που επιχειρεί το επιμελητήριο της περιοχής με την αγορά του αραβικού κόσμου με πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων - μελών του.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Ν. Δολαψάκης, σε συνεργασία με το γενικό γραμματέα του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Εμπορίου και Αναπτύξεως κ. Mohamed el Khazmi, προσκάλεσε στο Ηράκλειο τους εμπορικούς ακολούθους δεκατεσσάρων Αραβικών κρατών, προκειμένου να ενημερωθεί η επιχειρηματική κοινότητα του νομού για τις συνθήκες λειτουργίας της αραβικής αγοράς, τους πιθανούς τομείς συνεργασίας και τις δυνατότητες ανάπτυξης εμπορικών σχέσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εμπορικοί ακόλουθοι των πρεσβειών της Αλγερίας, της Αιγύπτου, της Ιορδανίας, του Ιράκ, του Κουβέιτ, του Λιβάνου, της Λιβύης, του Μαρόκου, της Παλαιστίνης, του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας, της Συρίας, της Τυνησίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Αθήνα.

Η επίσκεψη των αράβων διπλωματών θα πραγματοποιηθεί στις 15, 16 και 17 Απριλίου 2010 και θα περιλαμβάνει συναντήσεις με εκπροσώπους των τοπικών αρχών και κυρίως κατ' ιδίαν συναντήσεις με επιχειρηματίες παρουσία διερμηνέα.


Το Επιμελητήριο Ηρακλείου, μέλος του Enterprise Europe Network, καλεί τους επιχειρηματίες - μέλη του ν' αξιοποιήσουν την ευκαιρία και να δηλώσουν συμμετοχή για συναντήσεις με τους Εμπορικούς Ακολούθους μέχρι την Παρασκευή 9 Απριλίου 2010, επικοινωνώντας με την κα Μαρία Καραβασίλη, (τηλ: 2810 247020, e-mail: karavasili@katartisi.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου