Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΟ - ΟΣΦΠ από τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1

Την αποκλειστική μετάδοση του μεγάλου ντέρμπι των αιωνίων για το Ελληνικό Πρωτάθλημα Μπάσκετ που διεξάγεται αυτήν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, εξασφάλισαν και θα μεταδώσουν ζωντανά τα Δορυφορικά κανάλια του ΑΝΤ1 (ΑΝΤ1 SATELLITE στην Αμερική και τον Καναδά, ANT1 PACIFIC στην Αυστραλία και ANT1 EUROPE σε ολόκληρη την Ευρώπη) για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Το τμήμα των Δορυφορικών Καναλιών του ANT1 αναπτύσσει και διανέμει το κανάλι σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω των κορυφαίων συστημάτων ψηφιακής μετάδοσης. Στις ΗΠΑ μέσω των DISH NETWORK, TIME WARNER CABLE, COMCAST, VERIZON FiOS TV, BRIGHT HOUSE NETWORKS και RCN CABLE, στην Αυστραλία μέσω των FOXTEL, OPTUS, AUSTAR και SELECT TV, στον Καναδά σε περισσότερες από 12 πλατφόρμες και σε ολόκληρη την Ευρώπη δορυφορικά σε περισσότερες από 44 χώρες μέσω του HELLAS SAT καθώς και καλωδιακά στη Γαλλία μέσω της FREE και τη Γερμανία μέσω των WILHELM.TEL, WILLY.TEL και KABELBW. (Δ.Τ.)

Η μετάδοση του αγώνα μπάσκετ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κάνει ακόμα πιο πλούσιο το αθλητικό πρόγραμμα των Δορυφορικών Καναλιών του ANT1 στο εξωτερικό που ήδη περιλαμβάνει την αποκλειστική μετάδοση των πιο σημαντικών αγώνων του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Superleague καθώς και του Ελληνικού Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Οι φίλοι του ΑΝΤ1 στο εξωτερικό έχουν, επίσης την ευκαιρία να απολαμβάνουν τα καλύτερα στιγμιότυπα της αγωνιστικής που πέρασε κάθε Κυριακή από την εβδομαδιαία εκπομπή GATE ANTENNA, μία εσωτερική παραγωγή του Τμήματος Συνδρομητικής Τηλεόρασης του ΑΝΤ1.


satleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου