Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Ρέθυμνο: Αίτημα του Επιμελητηρίου για συνάντηση με την υπουργό Υγείας

Τον καθορισμό συνάντησης με την υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου για την επίλυση του προβλήματος της ιατρικής περίθαλψης των ασφαλισμένων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.) στο Ρέθυμνο ζήτησε με έγγραφό του σήμερα ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Ρεθύμνης, Γεώργιος Γιακουμάκης.

Οπως είναι γνωστό, από την αρχή του
τρέχοντος έτους ο Ιατρικός Σύλλογος Ρεθύμνης υλοποιώντας έγκαιρη προειδοποίησή του, κατήγγειλε τις συμβάσεις γιατρών με τον Ο.Α.Ε.Ε. με συνέπεια δεκαπέντε χιλιάδες άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένοι του Οργανισμού στο Νομό να μείνουν χωρίς ιατρική περίθαλψη.

Το Επιμελητήριο Ρεθύμνης με έγγραφό του στις 12/1/2010 είχε απευθύνει έκκληση προς τον Κωνσταντίνο Παπαθανασίου, Διοικητή του Ο.Α.Ε.Ε., ζητώντας τις άμεσες δικές του ενέργειες για την επίλυση του σοβαροτάτου αυτού προβλήματος.

Επειδή από την ημερομηνία αυτή έχει παρέλθει ήδη διάστημα ενός και πλέον μηνός χωρίς την παραμικρή εξέλιξη στο μείζον αυτό πρόβλημα, το Επιμελητήριο Ρεθύμνης ζητάει εγγράφως από την υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, τον καθορισμό συνάντησης μαζί της, προκειμένου, ύστερα από αναλυτική παρουσίαση του προβλήματος, με την παρέμβασή της να επιτευχθεί η επίλυση του μείζονος αυτού προβλήματος που απασχολεί ολόκληρο τον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού και τις οικογένειές του σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία περιορισμού των εισοδημάτων, μεσούσης της οικονομικής κρίσης και της μείωσης του τουρισμού.


Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου