Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΡΕΘΥΜΝΟ:Αστυνομικές Ειδήσεις

Ηλεκτρολογικά είδη αξίας 40.000 ευρώ όπως δηλώθηκε στην αστυνομία, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από κατάστημα ηλεκτρολογικών ειδών στην περιοχή της Καλλιθέας, στην οδό Μάχης Ποταμών. Η κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας. Προανάκριση ενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Συνελήφθη 26χρονος για κατοχή κάνναβης

Ένας 26χρονος άνδρας συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Τις πρωινές ώρες κι ενώ εκινείτο με το Ι.Χ. του στην εθνική οδό, βρισκόμενος στην περιοχή Λατζιμά, μόλις αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε έλεγχο από κλιμάκιο ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών και του ΤΑΕ Μυλοποτάμου, πέταξε στο έδαφος μια σακούλα που περιείχε 102 γραμμάρια κάνναβης. Πολύ μικρή ποσότητα της ίδιας ουσίας βρέθηκε και στο σπίτι του στη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.

25χρονος Ρεθυμνιώτης ο διαρρήκτης της Παναγίας Μυριοκεφάλων

Ένας 25χρονος Ρεθυμνιώτης είναι ο δράστης της διάρρηξης που σημειώθηκε προ ημερών στην εκκλησία της Παναγίας των Μυριοκεφάλων. Από την προανάκριση που διενήργησε το Α.Τ. Λαππαίων, κατέληξε στην ταυτότητα του διαρρήκτη αφού και ο ίδιος όταν κλήθηκε ως ύποπτος να καταθέσει ομολόγησε την πράξη του. Ωστόσο δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ο δράστης είχε παραβιάσει την πόρτα της εκκλησίας και αφού διέρρηξε το παγκάρι αφαίρεσε 1000 ευρώ.

Ρεθεμνιώτικα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου