Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Superleague: Παγίδες για... πρωτοπόρους!

Ομάδες που θεωρούνται «μικρομεσαίες», αλλά που είναι πάντα ικανές να κάνουν τη ζημιά σε οποιονδήποτε, αντιμετωπίζουν οι τρεις πρωτοπόροι της βαθμολογίας της Superleague, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, η οποία είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

Ο επικεφαλής του πίνακα Παναθηναϊκός, με την ψυχολογία του στα ύψη μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Ρόμα, αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, με αποκλειστικό στόχο να επανέλθει στις νίκες ύστερα από δύο συνεχόμενες ήττες.

Οι «πράσινοι» δεν θ
έλουν να σκέφτονται καν ενδεχόμενο βαθμολογικής απώλειας, ώστε να παραμείνουν σε θέση ισχύος για την κατάκτηση του τίτλου.
Λίγο νωρίτερα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Καραϊσκάκη» τον ιδιαίτερα επικίνδυνο φέτος Ατρόμητο, φιλοδοξώντας να δείξει ασυγκρίτως καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με κείνο που παρουσίασε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Εργοτέλη.

Και, εννοείται, η νίκη για τους Πειραιώτες είναι μονόδρομος.
Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίζεται το Σάββατο, αντιμετωπίζοντας στα Πηγάδια την Ξάνθη. Μόνο νίκη, βέβαια, θέλουν και οι γηπεδούχοι, οι οποίοι, ως γνωστόν, βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη και «καίγονται» για βαθμούς.

Superleague - 24η αγωνιστική

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. - ΗΡΑΚΛΗΣ 16:45 ΣΚΑΪ
ΑΕΚ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:00 ΝOVA

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ 19:00 ΝET

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ


ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ 14:30 ΝOVA

ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ 16:45 ΝOVA
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ 16:45 ΝOVA
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 16:45 ΝET
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:00 ΝOVA


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου