Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Χανιά: Υποβολή μηχανογραφικών για ΕΠΑΛ-ΤΕΕ-ΤΕΛ

Οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στα ΑΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ κ.λπ. τελειόφοιτοι ΕΠΑΛ (Ομάδα Α') και απόφοιτοι ΕΠΑΛ, 2ου κύκλου ΤΕΕ ΤΕΛ και Ναυτικών Λυκείων θα μπορούν πό την Τετάρτη 3 Μαρτίου έως και τις 16 Μαρτίου 2010,να υποβάλλουν τα μηχανογραφικά τους δελτία στο γραφείο Ε.Ε. Χανίων (Γιαμπουδάκη 32, ισόγειο από 08:30 έως 14:00, τις εργάσιμες ημέρες, ανακοινώθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων.

Οι τελειόφοιτοι μαθητές θα προσέρχονται σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες που θα τους γνωστοποιηθούν από το σχολείο τους.
Οι απόφοιτοι μπορούν να προσέρχονται σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ημερομηνίες και ώρες και χρειάζεται να έχουν μαζί τους επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του πτυχίου τους, το δελτίο αστυνομικής ταυτότητάς τους ή ισοδύναμο ταυτοποιητικό έγγραφο και μία φωτογραφία.

Οι υποψήφιοι μπορούν να προμηθευτούν το κατάλληλο υπόδειγμα μηχανογραφικού δελτίου από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δία Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων (http://www.ypepth.gr/exams στους συνδέσμους ΕΠΑΛ-ΤΕΕ/Εντυπα), από το σχολείο τους ή από το Γραφείο Ε.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου