Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Οι αλήθειες και τα ψέμματα για το διαζύγιο Μενεγλακη - Λάτσιου

Οι αλήθειες και τα ψέμματα για το διαζύγιο της δεκαετίας. Τι λέει για το προγαμιαίο συμβόλαιο. Σε καυτά ερωτήματα, που αφορούν στο διαζύγιο του λαμπερού ζευγαριού απαντάει η εφημερίδα "Real News" δίνοντας τέλος στα σενάρια... Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, η Ελένη Μενεγάκη αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Το πολύκροτο διαζύγιο θα βγει συναινετικό, ενώ η επιμέλεια των παιδιών θα δοθεί στην Ελένη, με το Γιάννη Λάτσιο να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί
με τα τρια τους παιδιά.
Το ποσό της διατροφής που έχουν συμφωνήσει είναι περίπου 3.000 ευρώ το μήνα. Προγαμιαίο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει, αν και λίγο καιρό πριν apo το γάμο του ζευγαριού, υπήρξε κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό, που όμως τα τελευταία χρόνια είχε ακυρωθεί κοινή συναινέσει.

Τα σενάρια που έλεγαν ότι η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο διαζύγιο της δεκαετίας είναι απλά φήμες.

Οι δικηγόροι του ζευγαριού έχουν επιλέξει να κρατήσουν την ανωνυμία τους, για να μη μπουν στη διαδικασία να δώσουν στοιχεία που αφορούν στην υπόθεση, αν και ο δικηγόρος από τη πλευρά Λάτσιου δήλωσε πως βρίσκονται σε καλό δρόμο. Το ζευγάρι από το τέλος καλοκαιριού μέχρι τις 20 Νοεμβρίου προσπάθησε να έρθει κοντά .

Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στις 15 Νοεμβρίου στη πρεμιέρα του ¨Αθηνών Αρένα¨.
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο Γιάννης Λάτσιος έχει φύγει από το σπίτι στα Μελίσσια, από τη Τετάρτη και μένει προσωρινά σε διαμέρισμα στα βόρεια προάστια για να είναι κοντά στα παιδιά του.

Η παρουσιάστρια έχει δηλώσει πως δεν θέλει να μιλήσει σε τρίτους για το χωρισμό της, παρά μόνο στους στενούς της ανθρώπους, αν και δήλωσε πως τις τελευταίες μέρες είναι καλύτερα ψυχολογικά.

Για το αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης κανείς δε μπορεί να μιλήσει με σιγουριά, αν και στενοί άνθρωποι του ζευγαριού, προσπάθησαν να τους φέρουν πιο κοντά.


''newsit.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου