Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΧΑΝΙΑ:Συμβολικός αποκλεισμός της Νομαρχίας από δικηγόρους για το θέμα του Εφετείου

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων τους για το ενδεχόμενο ίδρυσης εφετείου στο Ηράκλειο, οι δικηγόροι των Χανίων προχώρησαν από τις 8:00 π.μ. έως τις 11:00 το πρωί ,σε συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου της Νομαρχίας.

Οι δικηγόροι που επί 4 ημέρες απείχαν από τα καθήκοντα τους είχαν εξουσιοδο
τήσει κατά την γενική τους συνέλευση το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, να προχωρήσει και σε άλλες κινητοποιήσεις και για σήμερα, αποφασίσθηκε ο συμβολικός αποκλεισμός της Νομαρχίας.
«Η κινητοποίηση γίνεται ώστε να σταλεί για μια ακόμα φορά το μήνυμα πως δεν πρόκειται να δεχτούμε τη διάσπαση του Εφετείου Κρήτης τη στιγμή κατά την οποία καμιά υπηρεσία δεν έχει έρθει στα Χανιά,» τόνισε ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Δημήτρης Ποντικάκης.

Στο πλευρό των δικηγόρων, βρέθηκε και ο αντινομάρχης Χανίων Χαράλαμπος Κουκιανάκης, που μεταξύ άλλων τόνισε πώς θέση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης είναι να συζητηθεί η χωροταξική κατανομή των υπηρεσιών της Κρήτης από μηδενική βάση
« Να καθίσουν όλοι οι φορείς της Κρήτης να αποφασίσουν από κοινού για την ίση κατανομή των υπηρεσιών στην Κρήτη,» τόνισε ο κ Κουκιανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου