Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Προμήθεια υπερσύγχρονου αποφρακτικού μηχανήματος



Ένα υπερσύγχρονο αποφρακτικό βυτιοφόρο όχημα, υψηλών προδιαγραφών, συμπεριέλαβαν στον τεχνικό εξοπλισμό τους ο Δήμος Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με το Δήμο Νεάπολης στη βάση των διαδημοτικών διαδικασιών που προέβλεπε το Πρόγραμμα της τοπικής Αυτοδιοίκησης, ΘΗΣΕΑΣ.

Ο προϋπολογισμός του μηχανήματος είναι 475.574€ ευρώ, όπου η εγκεκριμένη χρηματοδότηση του ΘΗΣΕΑ είναι 342.928 € ευρώ ενώ τη διαφορά του ποσού
των 132.555,69 ευρώ, κάλυψε η ΔΕΥΑΑΝ από ίδιους πόρους.
Το μηχάνημα θα καλύπτει τις ανάγκες των δύο Δήμων Αγίου Νικολάου και Νεαπόλεως και θα βελτιώσει σημαντικά τα προβλήματα αποχέτευσης σε μεγάλες περιοχές των δύο Δήμων δημιουργώντας νέα δεδομένα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς του Δημότες. Οι παρεμβάσεις από τώρα και στο εξής θα είναι πιο γρήγορες και αποτελεσματικές όσον αφορά στον καθαρισμό των φρεατίων και στις αποφράξεις.


Το σημαντικότερο όμως όλων είναι πως υπάρχει πλέον η δυνατότητα περιοδικής συντήρησης των δικτύων και στους δύο δήμους ώστε να θωρακίσουμε πλήρως τις περιοχές σε περίπτωση έκτακτων καιρικών φαινόμενων.
Και οι δύο δήμαρχοι, Αγίου Νικολάου και Νεαπόλεως, κ.κ. Κουνενάκης και Καστρινάκης, στις δηλώσεις τους συμφώνησαν ότι:
Είμαστε πλέον έτοιμοι να ανταποκριθούμε άμεσα και ταχύτατα όχι μόνο στις αποφράξεις δικτύων ακαθάρτων και όμβριων αλλά και στα αιτήματα των δημοτών για τον καθαρισμό των φρεατίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου