Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Οπλοστάσιο… εποχής σε αποθήκη ξενοδοχείου στο Λιμένα Χερσονήσου

Μπροστά σε ένα πραγματικό οπλοστάσιο… εποχής βρέθηκαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Χερσονήσου, αφού σε αυτό περιλαμβάνονταν -μεταξύ άλλων- εκατοντάδες σπαθιά, λόγχες, μαχαίρια, ακόμη και βαλλίστρες.
Οι αστυνομικοί έφτασαν σε αυτό το οπλοστάσιο, το οποίο άνετα μπορούσε να εξοπλίσει ένα μικρό στρατό, όταν συνέλαβαν έναν 53χρονο, έπειτα από καταγγελία μιας 38χρονης γυναίκας, γιατί της είχε προκαλέσει ελαφρές σωματικές βλάβες στο κεφάλι.


Η 38χρονη, μετά την επίθεση που δέχτηκε, κάλεσε την αστυνομία, με τους άνδρες του ΑΤ Χερσονήσου να αναζητούν, να εντοπίζουν και τελικά να συλλαμβάνουν το 53χρονο.


Στη διάρκεια του ελέγχου που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο
ς (γκλοπ), ένα μαχαίρι -τύπου στιλέτο- καθώς και τέσσερα μεταλλικά σπαθιά. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα -σε συνδυασμό με την ομολογία του ίδιου του 53χρονου- ο συλληφθείς τα είχε αφαιρέσει από αποθήκη ξενοδοχείου στο Λιμένα Χερσονήσου, αφού πρώτα είχε φροντίσει να σπάσει τη γυάλινη πρόσοψή της.
Οι αστυνομικοί που μετέβησαν άμεσα στο σημείο διαπίστωσαν του λόγου το αληθές. Σε έρευνα που ακολούθησε στη συγκεκριμένη αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 471 αντικείμενα και όπλα.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν:
-293 σπαθιά, λόγχες, ξιφίδια, στιλέτα, μαχαίρια διαφόρων μεγεθών και τύπων. -47 γκλοπ (πτυσσόμενα, μεταλλικά και ξύλινα τύπου Νουτσάκο) - 121 μεταλλικές συσκευές - αστέρια, με 4 λεπίδες - 2 βαλλίστρες και - 8 σιδερογροθιές. Όπως ήταν φυσικό τα παραπάνω είδη οπλισμού κατασχέθηκαν, ενώ από τη σύλληψη δεν γλύτωσε ο 43χρονος ιδιοκτήτης της αποθήκης, με την κατηγορία της παράνομης κατοχής και εμπορίας αυτών των αντικειμένων.
Σημειώνεται δε ότι ο 53χρονος που οδήγησε στον εντοπισμό του οπλοστασίου, συνελήφθη για κλοπή αλλά και για τις σωματικές βλάβες που προκάλεσε στην 38χρονη γυναίκα.
Η λατρεία του για τα αιχμηρά και άκρως επικίνδυνα αντικείμενα, αποδείχτηκε τελικά επιβλαβής για τον ίδιο, αφού πλήρωσε αυτήν του τη μανία με τη σύλληψή του.


''tolmi.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου