Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΚΡΗΤΗ: Το Ισραήλ ζητεί μέτρα για τους τουρίστες !

Υπό την «ομπρέλα» της Μοσάντ και των Ελληνικών Αρχών Ασφαλείας αναμένεται να βρεθούν οι Ισραηλινοί τουρίστες που θα επισκεφθούν φέτος την Κρήτη.

Εκπρόσωπος του Ισραήλ που βρίσκεται στο νησί συναντήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες με τις αρμόδιες τοπικές αρχές, προκειμένου να τους εκφράσει την επιθυμία της χώρας του να ληφθούν σοβαρά μέτρα για την ασφάλεια των τουριστών, ξεκινώντας από την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης».

Oπως έγινε γνωστό, ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών προέβη στην εκτίμηση ότι φέτος οι επισκέψεις συμπατριωτών του στην Κρήτη θα είναι, περισσότερες από κάθε άλλη φορά, λόγω της έντασης που επικρατεί στις σχέσεις Ισραήλ - Τουρκίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισραηλινός εκπρόσωπος, αν και γνωρίζει ότι το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» είναι ασφαλές, ζήτησε περισσότερες «εγγυήσεις».

Η κάθοδος του Ισραηλινού εκπροσώπου στην Κρήτη συμπίπτει με την εξιχνίαση της υπόθεσης της διπλής εμπρηστικής επίθεσης σε βάρος της Εβραϊκής Συναγωγής στα Χανιά.
Για την υπόθεση κατηγορούνται δύο Βρετανοί και ένας Eλληνας που συνελήφθησαν αλλά και δύο Αμερικανοί οι οποίοι αναζητούνται.



''Εθνος''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου