Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Το πρώτο κινητό τηλέφωνο που φορτίζει με ηλιακή ενέργεια !

Το πρώτο κινητό τηλέφωνο που φορτίζει με ηλιακή ενέργεια και διαθέτει οθόνη αφής,είναι το Samsung Blue Earth και το παρουσιάζει η Vodafone. Το Samsung Blue Earth, συνδυάζει τη χρήση φιλικών προς το περιβάλλον υλικών κατά την παραγωγή του, με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κατά τη χρήση του, ενώ παράλληλα διαθέτει κομψό σχεδιασμό και μοναδικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να το αποκτήσουν εντελώς δωρεάν, με σύνδεση στο πρόγραμμα Vodafone Unlimited 50, με πάγιο 50 ευρώ.

Τα πλαστικά μέρη τόσο της συσκευής όσο και του φορτιστή προέρχονται από χρησιμοποιημένα μπουκάλια νερού, συμβάλλοντας έτσι στον περιορισμό της κα
τανάλωσης καυσίμων και των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.

Το Blue Earth συνοδεύεται από φορτιστή εξοικονόμησης ενέργειας 5 αστέρων, ο οποίος ειδοποιεί το χρήστη όταν το τηλέφωνο έχει φορτίσει έτσι ώστε να τον βγάλει από την πρίζα. Επιπλέον, μέσω της φόρτισης με τον ενσωματωμένο ηλιακό συλλέκτη, ο οποίος βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής, ο χρήστης αποκτά επαρκή ενέργεια, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιεί τη συσκευή οποιαδήποτε ώρα και οπουδήποτε βρίσκεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου