Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Το Ρέθυμνο επισκεύθηκε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη. Αύριο στα Χανιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υποστήριξη τους κατά τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας και μία υπόσχεση πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ώστε η Κρήτη και το Ρέθυμνο να μην εξαιρεθεί από την πρόοδο της χώρας, έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη σε φίλους της Ρεθεμνιώτες, που επισκέφθηκε το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια περιοδείας της στο νησί.

Η πρώην υπουργός, παρά το γεγονός ότι δεν προέβη σε καμία δήλωση που να αφορά το μέλλον της στο κόμμα αλλά και τη σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά, τόνισε πως συνεχίζει ως μάχιμη πολιτικός τους αγώνες της από την πλευρά της αντιπολίτευσης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της στο νομό Ρεθύμνου συναντήθηκε με το δήμαρχο της πόλης Γιώργο Μαρινάκη με τον οποίο αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία του νομού, ενώ ο δήμαρχος της δώρισε αντικείμενα που έχουν σχέση με την ιστορία και τον πολιτισμό του Ρεθύμνου.

Μαζί με την κα Μπακογιάννη ήταν και η Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, καθώς και πολλοί δήμαρχοι από το νομό Ρεθύμνου και το νομό Χανίων.
Αύριο η κ. Μπακογιάννη θα βρεθεί στα Χανιά ,όπου στις 6.30 το απόγευμα οι συμπολίτες της Χανιώτες θα την ακούσουν στο ''my cage''(Σκαλίδη 37).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου