Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Πέντε ο Ολυμπιακός, γκέλα ο ΠΑΟΚ ,έκπληξη ο Πανθρακικός

Με «πεντάρα» στο άδειο -λόγω τιμωρίας- «Καραϊσκάκη» ξεπέρασε ο Ολυμπιακός το εμπόδιο του Λεβαδειακού, επιβληθείς του αντιπάλου του με το εντυπωσιακό 5-1.
Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν 2-0 με κεφαλιά του Μπέλμπεργκ στο 17΄ και πλασέ του Ντάρμπισιρ στο 37΄, αλλά οι Βοιωτοί ξαναμπήκαν στο παιχνίδι με πολύ ωραίο γκολ του Ταραλίδη στο 32΄.
Ωστόσο, ο Ντάρμπισιρ στο 53΄ με βλεο πλασέ απλοποίησε τα πράγματα, για; να κλείσει το σκορ με δύο γκολ ο Μήτρογλου (με θεαματική λόμπα στο 83΄ και κεφαλιά στις καθυστερήσεις).

Ηρακλής - ΠΑΟΚ 1-1

Ο Ηρακλής ήταν η ομάδα που σταμάτησε το σερί του ΠΑΟΚ, υποχρεώνοντάς τον σε ισόπαλο 1-1 στο «Καυτανζόγλειο». Ο Μουσλίμοβιτς σκόραρε για το «Δικέφαλο» στο 46΄, αλλά εν συνεχεία ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Βιτόλο.
Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα ισοφαρίζοντας στο 55΄ με τον Γιάντση, ο οποίος τερμάτισε ύστερα από 775 αγωνιστικά λεπτά το απόρθητο της εστίας του Χαλκιά.

Άρης - Πανθρακικός 0-2

Η «βόμβα» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», κατά κόσμον «Χαριλάου», ολοκληρώθηκε... σε δύο δόσεις, με τον καταδικασμένο σε υποβιβασμό Πανθρακικό να επικρατεί του Άρη με 2-0. Το ματς άρχισε το Σάββατο και ολοκληρώθηκε την Κυριακή, μια και διακόπηκε προτού ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο, εξαιτίας της συνεχούς καταρρακτώδους βροχής που είχε μετατρέψει το γήπεδο σε βούρκο.
Ο Παπουλής είχε ανοίξει το σκορ το Σάββατο (42)΄ και το έκλεισε την Κυριακή ο Ρομπέρ με πέναλτι στο 76΄.

Αυτή την ώρα αγωνίζεται ο Παναθηνα'ι'κός στη Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου