Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

23η Agrotica: Βραβείο Καλύτερης Δημιουργίας και στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου.

ME αύξηση εμπορικών επισκεπτών της τάξης του 13% ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 23ης Διεθνούς Eκθεσης Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica.
Την 23η Agrotica, επισκέφθηκαν συγκεκριμένα σχεδόν 20.000 εμπορικοί επισκέπτες (19.574), επί συνόλου 51.463 επισκεπτών, που προέρχονταν από την Ελλάδα και άλλες 32 χώρες.
Συνολικά 16 συμμετοχές ξεχώρισαν και επιβραβεύτηκαν για την αρτιότητα και υψηλή αισθητική της συμμετοχής τους στην 23η Agrotica, – Τα Βραβεία Καλύτερης Δημιουργίας της 23ης Agrotica, απονεμήθηκαν στην:

Στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου,Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, στην Τράπεζα Πειραιώς, στη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων A.E., στην Εταιρία Φυτώρια Πουλτσίδη - Φυτοοργανική B. Ελλάδος και στο Yπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων .

– Οι Eπαινοι απονεμήθηκαν στην Bιοελλάς Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων Bιοελλάς Α.Ε., στην Nοβασέρτ ΕΠΕ, στη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ, στη Φυτοθρεπτική ΑΒΕΕ, στην Caprari Hellas A.Ε., στην Αlapis ABEE και στην Eurodrip ABEΓΕ.


– Tα ειδικά βραβεία διοργανωτή απονεμήθηκαν στη Γεωθερμική Α.Ε., στην Κασσίδης ΣΕΕ και στην EBAK Σ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου