Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Φυλακή ο δήμαρχος που έκλεβε ... γυναικεία εσώρουχα.

Σε δύο χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο 59χρονος Ιαν Στατφορτ, δήμαρχος του Πρέσολ στο Στάτφορντ της Βρετανίας, ο οποίος είχε συλληφθεί από κάμερες ασφαλείας να κλέβει... γυναικεία εσώρουχα.
Ο δήμαρχος μπήκε μέσα στο υπνοδωμάτιο μιας γυναίκας, ψάχνοντας εναγωνίως τα συρτάρια της. Βρήκε ένα ζεύγος εσώρουχα που ήθελε να φορέσει.

Έκανε σεξουαλικές πράξεις με τον... εαυτό του και αμέσως μετά ξαναφόρεσε τα ρούχα του, έχοντας από μέσα τα νέα του εσώρουχα, και εγκατέλειψε το κτή
ριο.
Αυτή όμως ήταν η αρχή του τέλους. Το περιστατικό καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και έτσι ο δήμαρχος αναγκάστηκε να παραιτηθεί, να καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, ενώ τώρα θα γευθεί και της φυλακής τα σίδερα.

Στο δικαστήριο παραδέχθηκε ότι πράγματι έκλεβε γυναικεία εσώρουχα για να ικανοποιήσει το αρρωστημένο πάθος του.

Η αστυνομία αποκάλυψε μάλιστα ότι βρήκε στο σπίτι του δημάρχου γυναικεία σλιπάκια και σουτιέν αξίας ως και 1.000 ευρώ, καλά φυλαγμένα σε σακούλες.

Η γυναίκα που τον δίκασε, του είπε ότι πρόδωσε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του, που τον είχανε κλέψει δύο φορές. Και να σκεφθεί κανείς, κάθε Κυριακή πήγαινε στην εκκλησία ως σωστός χριστιανός...


''star.gr''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου