Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

''Χόρευε'' στη λάσπη ο Σισέ και ο ΠΑΟ καθάρισε στη Λάρισα

Ο Τζιμπρίλ Σισέ που δηλώνει παντού ότι πρώτος του στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, οδηγεί την ομάδα του στην "κούπα".

Με δύο γκολ του Γάλλου σταρ (45', 45+1') και ένα του Νίνης στο 82', οι "πράσινοι" πήραν μια σπουδαία νίκη διατηρώντας το +6 από τον δεύτερο Ολυμπιακό. Οριζόντιο δοκάρι ο Βύντρα στο 26'. Διακοπή για περίπου 10 λεπτά στο 22' από τον Δαλούκα.


Το Τριφύλλι μπορεί να στερήθηκε τις υπηρεσίες ενός εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του φέτος, του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ωστόσο αυτή δεν φάνηκε καθόλου, καθώς ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ κάλυψε επάξια το κενό του αρχηγού της Σελεσάο.

Γενικότερα δεν μπορεί να ειπωθεί ότι υστέρησε κάποιος παίκτης από την ομάδα του Νίκου Νιόπλια, που αντέδρασε ως όφειλε μετά από δυο ατυχή αποτελέσματα και έδειξε ότι δεν είναι διατεθειμένη να αφήσει την κούπα, που έχει... αγκαλιάσει, να της ξεφύγει από τα χέρια!

Λάρισα (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιέρα, Βελάσκο, Μελίσσης, Νταμπίζας, Ρομέου (46' Πούρι), Φλάβιο, Ραντοσάλιεβιτς (78' Ιγγλέσιας), Σκάτσελ, Μπλάζεκ (60' Ζέσους), Μετίν, Κουζέν

.
Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Κατσουράνης (88' Μαρίνος), Καραγκούνης, Λέτο (84' Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης (79' Νίνης), Σισέ.

Κίτρινες: Βιέρα (Λάρισα) / Σπυρόπουλος (Παναθηναϊκός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου